Șezi potolită, Miha, fată!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vai, ce m-a panicat ieri un angajat de la meteo! Insul a anunțat temperaturi până la 14 grade Celsius... Cum, nu vom mai avea polei? Înseamnă că ne vom putea deplasa normal? Așa ceva nu s-a mai pomenit de aproape o săptămână. Cred că n-are rost să mai fiu trist, aproape că am uitat cine conduce Guvernul României.

* Și-a băgat Dragnea mustața (cu tot cu nas) și în finala de băieți de la Australian Open. Ce meci a fost ăla, nene? Nici măcar duminica, aflați în sânul neoperat al familiei, să nu ne mai simțim bine? Nu tu o Corină Chiriac, nu tu varietăți duminicale, ca pe vremuri, nici măcar un tenis de calitate cu Nadal și Djokovici?

* Apropo de competiții sportive, ce facem cu investiția intitulată CSM București? N-aș aluneca într-un populism, dar la ce lefuri asigurate din bugetul statului se învârt pe acolo, parcă n-aș da vina doar pe genunchiul bandajat al Cristinei Neagu. Tudorele, fă ceva!

* Prea multe informații și fotografii de la Convenția PLUS, partid condus de Dacian Cioloș! Anteniștii îl prezintă pe fostul premier tehnocrat ca pe Antihrist, iar în tabăra cealaltă e un entuziasm inexplicabil. Aș încerca un pariu: abia dacă va prinde el un loc de europarlamentar în vară. Doar nu va avea norocul cetățeanului Crin Antonescu, ieșit recent bine-mersi din hibernarea politică.

* Ministerul Justiției vrea să cumpere 241 de autoturisme cu peste 10 milioane de lei, ca să transporte oameni și hârtii. Sau oameni și șoareci, dacă se dă Ordonanța aia.

* Un tablou de Nicolae Grigorescu va fi scos la licitație, prețul estimat fiind de 35.000 de euro. Bine că Darius Vâlcov, un arhicunoscut iubitor de frumos, e prins cu creionarea bugetului pe 2019, altfel licitația ar fi fost deja adjudecată.

* După trei săptămâni de la instalare, noua șefă a ANAF, Mihaela Triculescu, și-a publicat CV-ul, dar nu și declarația de avere. Nu pricep de unde atâta grabă. Miha, fată, șezi potolită, nu te lua după hateri! Sărăcia și cinstea țin loc de orice declarație de avere.

Citit 867 ori Ultima modificare Duminică, 27 Ianuarie 2019 18:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.