Comision cu osânză

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Frumoasă ironie a sorții, cel mai valoros fotbalist român a fost cumpărat de arabi cu zece milioane de euro, însă banii nu vor intra în țara noastră, ci la Sparta Praga, în Cehia. Numai în pielea lui Darius Vâlcov să nu fii... Și-ar fi tras și consilierul Veoricăi un comision cu osânză.

* Nicușor Stanciu, sportivul achiziționat de un club din Orientul Mijlociu, e mână-n mână cu Soroș, altfel nu pricep de ce banii aceia nu intră în bugetul republicii.

* Conform unui proiect nepermis de actual, Guvernul ar urma să finanțeze telenovele, seriale sau sitcomuri autohtone. Nu e corect, scenariile au fost deja scrise și abia apoi lansezi la apă actul normativ? Replicile sunt prezente zilnic în media, fie că e vorba de vreo emisiune cu politicieni, o ședință în Parlament sau una specială a Executivului.

* Speța a fost mediatizată din plin, e vorba de fetița operată la Spitalul din Sinaia, o bucată de tifon fiindu-i uitată în corp. Explicația unuia dintre medici este epocală: "Când se operează în burtă, pot să rămână comprese". Păreri de om căruia nu-i plac idioțeniile (aici este inclusă, prin excelență, și ipocrizia):

1. Când se operează în burtă? Cine, fetița? Urât, nu trebuia s-o lăsați singură, monșer...

2. Pot să rămână doar comprese sau chiar și medici cu tot cu asistente? Întreb doar din curiozitate.

3. Ce să cauți la spitalul din Sinaia? În această stațiune mergi doar pentru pensiuni de trei margarete, pentru schi, ursul brun, telecabină sau brazi împodobiți de natură.

* Cristina Țopescu i-a făcut pe Facebook o ofertă de nerefuzat doamnei Dăncilă: "Mă ofer să o învăţ să-şi citească discursurile corect". Alt subiect, alte comentarii:

1. De ce ar avea nevoie Veorica să-și citească discursurile corect? Nu pentru asta a fost numită premier, ca să avem aproape zilnic o perdea în spatele căreia să se petreacă anumite lucruri? Cristina Țopescu este naivă.

2. Cristina, o poză cu pisici n-ai? Ca să te lauzi cu o postare normală.

Citit 878 ori Ultima modificare Marți, 29 Ianuarie 2019 18:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.