Epidemia de pripă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Fostul premier Tudose a trecut din PSD în formațiunea lui Victor Ponta. Ca orice brăilean care se respectă, Mișu de peste dig i-a transmis lui Dragnea că așa nu se mai poate. Cu alte cuvinte, și-a ascuțit cuțitul și l-a răsucit în rană. E cam rece lama între ianuarie și februarie...

* Abia acum se poate spune cu toată gura că social-democrații nu mai țin la băutură.

* Altfel, Victor Viorel, și el ex-premier, își face echipă-beton cu prospăturile Tudose, Durbacă și cine o mai juca titular în partidul Pro România. Trebuie să revenim la formatul de 18 echipe, sunt tot mai multe. Și Dacian a promovat în Divizia A.

* Urât a mai ajuns Gică Popescu, fostul mare fotbalist, actualmente consilier al neconflictualei din Videle! Cum s-o lauzi pe Veorica, domnule, ar fi în stare să pună virgula și între minge și poartă?! Doar n-o fi jucat și dumneaei la Barcelona. Pinguinul și Meneaito...

* Ministrul Sănătății a declarat ieri epidemie de gripă și a făcut o declarație frumoasă: "Slavă Domnului că vine vacanța, dar lumea să nu-și ducă copiii în mall-uri!" Se ridică următoarele probleme (doamnă Olguța, nu vă mai gândiți la prostioare!):

1. Sorina Pintea, numărul 1 în acest minister, este posesorul celei mai igienice limbi materne din actuala echipă de la Palatul Victoria, dar nu are legătură cu subiectul.

2. Galațiul a încercat să tragă de timp, că nu și nu, dar până la urmă și-a ridicat mall. Altfel, sfatul ministresei ar fi fost absurd și cinic pentru această zonă.

3. Mă întreabă conștiința ce se va întâmpla odată cu declararea molimei. Vor fi scoase tancurile pe stradă? Deja par în marș, am zărit câteva gropi considerabile în asfalt. Era nevoie de acest pas, nu e epidemie de pripă?

* Primarul municipiului Focșani are o explicație proprie pentru refuzul președintelui de a numi miniștrii la Transporturi și Dezvoltare: "Iohannis nu este ortodox, acesta e motivul". Nu degeaba se spune că lângă Milcov se fac cele mai tari vinuri din țară.

Citit 744 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Ianuarie 2019 20:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.