Piele (întoarsă) de aligator

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ieri-dimineață, la horoscopul Antenei 3, am aflat următoarea chestiune: Peștii au o zi fabuloasă - sunt apreciați și câștigă bani. Și Poliția tace, se face că nu observă?

* Când n-au peștii o zi la superlativ în România? Zilnic, își gâdilă bolizii pe bulevardele găurite ale patriei. Găurite din cauza asfaltărilor defectuoase și a condițiilor meteorologice care țin numai cu Puterea. Nici în horoscop nu mai poți avea încredere.

* Președintele Klaus Iohannis a primit în 2018 cadouri de peste 46.000 de euro, printre acestea numărându-se un ceas cu o curea din piele de aligator, butoni, o carpetă şi un instrument muzical. Piele de aligator? Păi, suntem în an electoral (sau, dacă doriți, preelectoral, că mi se par mai importante scrutinele din 2020), an în care aligatorilor li se dă pielea înapoi. La sacoșă.

* Un poliţist din Capitală a ajuns în spatele gratiilor pentru că i-ar fi solicitat unui om de afaceri taxă de protecţie. Ofiţerul a primit în total peste 5.000 de euro, așadar merită să fie închis și pentru prostie. Face interlopii de râs nenorocitul ăsta.

* Liniște în sală, urmează o declarație oficială a doamnei Veorica: "Într-un singur an, am reuşit ce alte guverne nu au atins într-un mandat întreg". Normaaal, nouă ne spuneți, madam? E greu, dacă nu imposibil, să găsim un termen de comparație.

* Petre Daea, filosoful ostracizat din Ministerul Agriculturii, a explicat, într-o emisiune TV, ce a vrut să spună când a afirmat că în România cormoranii fac baie în piscină: "Sunt un pericol pentru fermele pescarilor, fiind într-un număr prea mare". Ba nu, maestre, a reieșit faptul că la piscină are acces chiar oricine...

* Ministerul Sănătății le recomandă locuitorilor Capitalei să nu folosească apa de la robinet pentru băut, gătit sau spălat, dar fiind epidemie de gripă trebuie să avem grijă de igiena personală mai mult decât oricând. Cu politicienii ne putem spăla doar pe cap (și de multe ori ne iese pe nas), așadar nu văd alternative. E voie să ne spălăm cu gaze în Piața Victoriei?

Citit 738 ori Ultima modificare Joi, 31 Ianuarie 2019 17:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.