Urechea și Brăila

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Carevasăzică, dacă ești înfundat și cu frisoane, mai bine stai acasă, nu veni la teatru! E sugestia profesioniștilor de la Dramatic, ca să nu răcească artiștii, ca să nu cultivăm cu prea mare talent epidemia de gripă. De unde înțelegem - ne ajută un silogism de clasa a II-a - că ignoranții (maneliștii formează o subramură importantă, poate cea mai cea) au mai mereu sistemul imunitar în pioneze.

* În contextul epidemiei de muci, un cadru medical din Spitalul de Urgență Craiova i-a recomandat unei doamne să nu-și dezinfecteze șoșonii: "N-are rost, nu sare microbul pe oameni". Sergei Bubka să ne judece, eventual cu masca pe figură...

* Fostul portar Duckadam, poate cel mai titrat român pe această nișă, a afirmat recent că-și va tăia o ureche dacă americanii vor achita șapte milioane de euro pe un cetățean care practică fotbal la clubul Universitatea Craiova. Pare-se, băieții din New York sunt gata să vireze suma în contul oltenilor, iar domnul Helmuth devine dator. I-o fi jenă sau teamă, habar n-am. Poate se va muta la Brăila, Doamne ferește.

* Tânărul care anul trecut a intrat cu maşina în mai multe grupuri de oameni la Brăila, zece persoane fiind rănite, a avut discernământ, au stabilit experţii. El este în continuare în arest preventiv şi se aşteaptă trimiterea în judecată. Și nu are gripă, e importantă precizarea, toată lumea e vaccinată la beci.

* Un director al societății bucureștene Apa Nova a băut apă de la robinet în fața jurnaliștilor, ca să demonstreze că e bună. O fi încercat și cu vin spumant? Eh, ar merge o nouă comparație, nu-i așa? Ce sărac a ajuns, nene, în conducerea acestei foste regii autonome?

* Potrivit unui studiu recent, un sfert dintre români cred în vraci și șamani. Nu trebuie blamați, căci tot suntem în ajun de alegeri de toate felurile - numai un asemenea "specialist" mai poate redresa economia României. Tot înainte cu magia, ca platformă-program!

* România se situează pe locul 33 în topul mondial al celor mai sigure țări. Cum să nu fugă de aici alde Udrea, Mazăre și Ghiță?

Citit 810 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2019 15:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.