Carcasa lui Mircea

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Și-așa era o viață tot mai lipsită de sare și piper... Acum, vom trăi și mai puțin condimentat, după incendiul de la fabrica de manipulat papile. Desigur, e vorba de uzina de lângă Alba Iulia. Revenim la condimentele vintage din grădina bunicii.

* Până la urmă, îmi poate explica vreun specialist de ce a fost necesar subiectul Mircea Badea? E diversiune, altceva nu poate fi - un individ din media, poziționat la una dintre extreme (jurnalist nu mai e de mult, nici realizator de emisiuni, omul doar spală sinapse), a urcat în ring cu un motociclist care îl mai controlase o dată. Tot la carcasă. Se ridică următoarele chestiuni:

1. Guvernul este condus tot de Dragnea cu mâna Veoricăi. Dacă ar fi bătut Mirciulică, n-ar fi picat Executivul.

2. Avem nevoie de divertisment, dar nu de Vacanța Mare. Cam pe aici s-au situat cele cinci secunde în care Badea a așteptat cu generozitate genunchiul în plex.

3. Mai aveți ceasul la mână și cerceii la urechi? Să nu fi trecut între timp vreun boss eliberat cu prilejul recursului compensatoriu...

* În premieră, un robot a înțeles noțiunea de proprietate, anunță agențiile internaționale de presă. Nu e vorba despre Iohannis, nici despre Ciorbea. Apropo, soțul doamnei Carmen nu are și alte hobby-uri, cum ar fi lectura, bucătăria sau muzica? Pozele lui Klaus la schi mă deprimă, îmi aduc aminte că nu avem autostrăzi.

* A fost creată o alianță pentru europarlamentare, USR plus PLUS. Sau PLUS plus USR, adică multe inițiale... Dacă se vor uni într-o singură formațiune, va ieși PLUSR, ceva greu de citit/interpretat. Atenție, însă, la țară și în vârful muntelui va fi căutat tot numele lui Iliescu pe buletinele de vot, chiar și în 2019!

* Codrin Ștefănescu, țuțărul lui Liviu, e un soi de manager, joacă precum Mourinho la cluburile mari. S-a referit recent la plecările pe capete din PSD: "Vom face și noi un transfer de alți parlamentari". Bine că nu s-au închis granițele, nene.

Citit 1210 ori Ultima modificare Duminică, 03 Februarie 2019 16:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.