Vitamina D Liviu

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Liviu Dragnea a ieșit duminică seară cu o poveste frumoasă: „Mă gândesc la un program de acordare gratuită a vitaminei D la toți copiii din România, ar fi un program de siguranță națională.” Iată ce-mi trece prin tărtăcuța-mi grizonantă:

1. Irina e tot copil, dar se pare că a primit de mai multe ori vitamina D. Nu insistați, nu mă interesează detaliile!

2. Ptiu, Doamne, cum s-a nimerit ca vitamina D să poarte inițiala lui Dragnea, Dăncilă, Dan Carmen...

3. Vitamina D este supranumită vitamina Soarelui, așa scrie pe un prospect găsit în sertar. Primul pas în sinteza acestei vitamine se face la nivelul pielii sub acțiunea razelor solare, deci Irina a făcut-o deja. Recent a revenit alături de Liviu de pe o plajă exclusivistă.

* Mama lui Mircea Badea a ignorat cu bună știință sfaturile ministrului Sănătății, care le recomandă părinților să nu-și ducă odraslele la mall pe timpul vacanței, în contextul epidemiei de gripă. Iar Mircea chiar a fost muci.

* Președintele PSD București și primar al sectorului 6, îl cheamă Gabriel Mutu, o contrazice pe Gabriela Firea și spune că alocările de la buget către autoritățile locale sunt corecte, fiind pentru prima dată când acești bani nu se mai risipesc, prin bugetul Capitalei, pe concerte și târguri ale Gabrielei Firea. Lovitură puternică! Ce-ai făcut, Dan Bittman? Fără concerte, alde Holograf, fără?

* Directorul Apa Nova spune că prezența clorului în apa potabilă face bine, nicidecum buba, așa cum am fi tentați să credem. Nu face rău, zice domnul Mădălin, americanii nu beau apă dacă nu miroase a clor. Bine că nu i-a pomenit pe ruși, ar fi fost jumătate de adevăr – rușii chiar nu drincuiesc apă.

* Cincizeci de mumii datând din perioada ptolemaică (305-30 î.Hr.) au fost descoperite de arheologii egipteni într-un mormânt faraonic. Identitatea mumiilor nu se cunoaște momentan, dar e posibil să fie vorba de foști colegi de liceu de-ai lui Iliescu Ion.

Citit 751 ori Ultima modificare Luni, 04 Februarie 2019 17:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.