Îmi doresc și eu o pomană

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Italianul cu opt clase (clase, Bombo, Klaus, nu case!) a fost prins ieri într-un tren care trecea în Ungaria. Desigur, e vorba de broscarul care se dădea medic prin România la spitale private, cu toate că el nu știa nici cum să pună corespunzător gheara pe mănușile chirurgicale. Săracul, voia să se reîntoarcă la părinții care nu înțelegeau de ce nu poate profesa la el acasă: “Lasă, mamma mia, mă duc în România la căpșuni, la mine nu-mi sunt recunoscute meritele!". Drame consumate la doi pași de noi.

* Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a ieșit ieri cu o declarație de-un românism atroce: Falsul medic italian a primit parafa de la Direcția de Sănătate Publică "din milă". Din milă, se aude până în fundul clasei politice? Ne doare, cum să nu, dar tot vom da din buze (rămase, deh, nesiliconate) și din buricele deștelor pe taste:

1. O fi ales bisturiul din tavă, după ce i-au ciufulit moțul, dar nu trebuie să te manipuleze, profesionistule de la DSP!

2. Carevasăzică, dacă mă voi duce pe Otopeni, mi se va oferi brevetul de pilot? Sau pot să urc la manșă și cu un selfie? Îmi doresc o pomană, dar nu orice.

* Un lot de file de somon afumat contaminat cu Listeria este retras de un lanț de supermarketuri, solicitarea fiind cel puțin ridicolă: dacă ați cumpărat produsul, nu îl consumați, ba chiar returnați-l și veți primi banii înapoi! Dar pofticioșii care au devorat bucata de somon? Au voie să-l regurgiteze sau sunt eligibili pentru o intervenție chirurgicală condusă de prietenul analfabet din Italia?

* Cei care n-au decedat din cauza somonului blestemat pot pune și un bilet la loterie. Ei sunt oricum câștigători.

* Veștile proaste nu vin niciodată singure: Gheorghe Hagi a declarat de ziua lui că nu mai vrea să i se spună Rege. Poate o dori Codrin Ștefănescu să-l gratulăm astfel...

* Copiii românilor au fost cei mai sănătoși din Uniunea Europeană, în 2017, potrivit statisticilor. Dar nu s-a terminat guvernarea Dăncilă, nu înțeleg de ce ne grăbim să tragem concluzii.

Citit 999 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Februarie 2019 17:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.