Vaccinul anti-panaceu

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Președintele Iohannis are un joc de picior de invidiat, probabil nu e întâmplător faptul că schiază des – ieri a degajat-o pentru a treia oară pe Olguța. Aproape că mi-ar putea fi milă, dar mai bine încerc să mă abțin. Mi-o ieși, nu mi-o ieși...
* Aceeași distinsă doamnă a vorbit despre casa recent achiziționată cu 230.000 de euro. Ne-o permitem, a grăit fosta ministresă și nu-mi permit s-o întreb cum a făcut primul milion. Așa ceva nu se întreabă și nici n-a atins provocatoarea bornă.
* Nici nu se pune problema să candidez la europarlamentare, a afirmat Veorica, deși ar fi putut face economie de cuvinte. „Nu se pune problema” și nimic mai mult. E replică-panaceu.
* Apropo, madam, v-ați făcut vaccinul anti-panaceu? Nu se știe cum se ia, mai ales în sezonul rece.
* Dăncilă, prezentă la Bruxelles, a făcut o declarație care-i place superiorului său: „În România este respectat statul de drept. Lupta anticorupţie şi drepturile cetăţenilor sunt o prioritate.” N-o poți contrazice, prea le spune din suflet. Ea chiar crede aceste istorioare.
* La patru luni după ce a apărut într-o fotografie în timp ce o subordonată îi făcea pedichiura la birou, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu a fost mutat în funcția de director adjunct, dar la Direcția de Protecție Socială. Mă podidesc lacrimile, nu-mi vine să cred ce i-au făcut torționarii ăia... N-aveți pic de suflet în voi, stătea la o banală pedichiură, nu se scobea în nas, hainilor! Sper să se acomodeze ușor domnul director adjunct cu noua instituție, e păcat că în 2019 se mai aplică asemenea măsuri punitive. E Evul Mediu, nu altceva.
* O mireasă din Kuweit a cerut divorț la trei minute după căsătorie. La ieșirea de la ofițerul stării civile, ea s-a împiedicat, el a făcut-o proastă și doamna a refuzat să continue. N-a rămas pentru copil, cunoașteți eterna scuză. Nu aveau copil. Înțelegem de aici că individul, lipsit de maniere, nu avea o situație financiară extraordinară. Cum să renunți la măritiș doar pentru o insultă?

Citit 613 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 17:21

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro