Vaccinul anti-panaceu

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Președintele Iohannis are un joc de picior de invidiat, probabil nu e întâmplător faptul că schiază des – ieri a degajat-o pentru a treia oară pe Olguța. Aproape că mi-ar putea fi milă, dar mai bine încerc să mă abțin. Mi-o ieși, nu mi-o ieși...

* Aceeași distinsă doamnă a vorbit despre casa recent achiziționată cu 230.000 de euro. Ne-o permitem, a grăit fosta ministresă și nu-mi permit s-o întreb cum a făcut primul milion. Așa ceva nu se întreabă și nici n-a atins provocatoarea bornă.

* Nici nu se pune problema să candidez la europarlamentare, a afirmat Veorica, deși ar fi putut face economie de cuvinte. „Nu se pune problema” și nimic mai mult. E replică-panaceu.

* Apropo, madam, v-ați făcut vaccinul anti-panaceu? Nu se știe cum se ia, mai ales în sezonul rece.

* Dăncilă, prezentă la Bruxelles, a făcut o declarație care-i place superiorului său: „În România este respectat statul de drept. Lupta anticorupţie şi drepturile cetăţenilor sunt o prioritate.” N-o poți contrazice, prea le spune din suflet. Ea chiar crede aceste istorioare.

* La patru luni după ce a apărut într-o fotografie în timp ce o subordonată îi făcea pedichiura la birou, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu a fost mutat în funcția de director adjunct, dar la Direcția de Protecție Socială. Mă podidesc lacrimile, nu-mi vine să cred ce i-au făcut torționarii ăia... N-aveți pic de suflet în voi, stătea la o banală pedichiură, nu se scobea în nas, hainilor! Sper să se acomodeze ușor domnul director adjunct cu noua instituție, e păcat că în 2019 se mai aplică asemenea măsuri punitive. E Evul Mediu, nu altceva.

* O mireasă din Kuweit a cerut divorț la trei minute după căsătorie. La ieșirea de la ofițerul stării civile, ea s-a împiedicat, el a făcut-o proastă și doamna a refuzat să continue. N-a rămas pentru copil, cunoașteți eterna scuză. Nu aveau copil. Înțelegem de aici că individul, lipsit de maniere, nu avea o situație financiară extraordinară. Cum să renunți la măritiș doar pentru o insultă?

Citit 904 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 17:21

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.