Ghinionul lui Borcea

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Medicul fals ar fi fost ajutat de un fals avocat să practice în România. Cu alte cuvinte, e o teză falsă, nimic nu este veritabil pe la noi. Premierul nu e pe bune, Parlamentul nici atât, președintele se afișează mai mult pe la schi, Opoziția abia dacă respiră. Palpabilă a fost doar lovitura încasată de Mircea Badea, săptămâna trecută, dar nu cred că ne ajută cu ceva.
* Veorica a fost prezentată la Bruxelles drept premierul Bulgariei. M-aș simți lezat dacă aș locui la Sofia, i-aș da numaidecât în judecată pe neatenții de la UE.
* Ministrul austriac al Justiției anunță că o susține pe Kovesi la șefia Parchetului UE. Bre, mai încet că te aude Tudorel! Ce naiba, de asta îi arde domniei sale?
* Cristian Borcea a revenit la închisoare pentru alți cinci ani. După dosarul transferurilor, acum plătește în dosarul retrocedărilor și n-am cum să nu mă gândesc la ghinionul care-l urmărește de ceva vreme. Să intri la pripon cu o săptămână înainte de Valentine’s Day, asta înseamnă să nu mai fii mafiotul de altă dată.
* În aceeași speță, Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a primit nouă ani cu executare. Deja îi execută, bietul de el, prin Madagascar, numai în meniul său all-inclusive să nu te uiți...
* Conform unui studiu recent, bărbații care fumează marijuana sunt mai fertili. Cristică, Borcică, bă, las-o mai moale! Câți copii vrei să plângă că taică-su e la dos? Om fără suflet, ce să mai...
* Ecaterinca de la Educație vrea o lege care să le interzică profesorilor să-și mediteze elevii de la clasă. Dar nu există așa ceva, madam ministru, la fel cum nu e cazul să mai pomenim fondul clasei, doar trăim în România mileniului al III-lea.
* Ozzy Osbourne, o legendă rock, s-a îmbolnăvit de gripă. La o săptămână de când a fost confirmat cazul Noricăi Nicolai, tot cu febră mare și dureri musculare. Nici gripa nu mai e ce-a fost cândva – nu mai are pic de respect nici pentru europarlamentari, nici pentru marii muzicieni. De pildă, Nicolae Guță are o relație strânsă cu farmacistul său.

Citit 633 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2019 17:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro