Ghinionul lui Borcea

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Medicul fals ar fi fost ajutat de un fals avocat să practice în România. Cu alte cuvinte, e o teză falsă, nimic nu este veritabil pe la noi. Premierul nu e pe bune, Parlamentul nici atât, președintele se afișează mai mult pe la schi, Opoziția abia dacă respiră. Palpabilă a fost doar lovitura încasată de Mircea Badea, săptămâna trecută, dar nu cred că ne ajută cu ceva.
* Veorica a fost prezentată la Bruxelles drept premierul Bulgariei. M-aș simți lezat dacă aș locui la Sofia, i-aș da numaidecât în judecată pe neatenții de la UE.
* Ministrul austriac al Justiției anunță că o susține pe Kovesi la șefia Parchetului UE. Bre, mai încet că te aude Tudorel! Ce naiba, de asta îi arde domniei sale?
* Cristian Borcea a revenit la închisoare pentru alți cinci ani. După dosarul transferurilor, acum plătește în dosarul retrocedărilor și n-am cum să nu mă gândesc la ghinionul care-l urmărește de ceva vreme. Să intri la pripon cu o săptămână înainte de Valentine’s Day, asta înseamnă să nu mai fii mafiotul de altă dată.
* În aceeași speță, Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a primit nouă ani cu executare. Deja îi execută, bietul de el, prin Madagascar, numai în meniul său all-inclusive să nu te uiți...
* Conform unui studiu recent, bărbații care fumează marijuana sunt mai fertili. Cristică, Borcică, bă, las-o mai moale! Câți copii vrei să plângă că taică-su e la dos? Om fără suflet, ce să mai...
* Ecaterinca de la Educație vrea o lege care să le interzică profesorilor să-și mediteze elevii de la clasă. Dar nu există așa ceva, madam ministru, la fel cum nu e cazul să mai pomenim fondul clasei, doar trăim în România mileniului al III-lea.
* Ozzy Osbourne, o legendă rock, s-a îmbolnăvit de gripă. La o săptămână de când a fost confirmat cazul Noricăi Nicolai, tot cu febră mare și dureri musculare. Nici gripa nu mai e ce-a fost cândva – nu mai are pic de respect nici pentru europarlamentari, nici pentru marii muzicieni. De pildă, Nicolae Guță are o relație strânsă cu farmacistul său.

Citit 779 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2019 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.