Mistria e brățară de aur

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Italianul cu opt clase e doar precursorul mediatic al unei clase de tămăduitori făcuți la seral. În județul Ilfov a fost descoperit un zidar care în timpul liber scoate măsele. Ar fi învățat meserie de la soția sa, de formație stomatolog, spun localnicii. Iată unde ne situăm:

1. D-aia nu mai există forță de muncă în construcții. Unii pleacă afară, alții intră cu forța (și cu cleștele) în cabinet.

2. Mistria e brățară de aur, cred că am mai scris asta în anii trecuți. E o axiomă, nu ridicați din umeri!

3. Muncitorul care lucrează cu adeziv și ciment nu te va lăsa niciodată cu denivelări, de aceea zidarul din Ilfov va acoperi într-un fel cavitatea din care a țâșnit măseaua de minte.

* Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a depus un proiect de lege prin care doar revistele culturale și apolitice să primească finanțare publică. Ce înseamnă revistă apolitică? Simplu. Să scrie numai despre social-democrație, fără a pomeni vreun partid.

* The Sun titrează: „Capitala României, București, te face să te simți ca și cum ai fi în mai multe orașe în același timp!” Când nu e apă și căldură, desigur, te simți și ca la Mogadishu.

* Un alt mare oraș al României, Ploieștiul, a rămas parțial fără apă pentru băut, gătit și spălat. Așadar, The Sun-ule, mai caută prin țara noastră, mai caută!

* O femeie din județul Mureș a fost împușcată în zona capului, din greșeală, de un polițist care urmărea un șofer fugar. Comentarii:

1. Numai cine nu muncește, nu greșește. Evident, acest proverb n-are ce căuta în Poliție, dar nu știam cum să-mi astâmpăr nervii.

2. Femeile din județul Mureș n-ar trebui să mai iasă din casă când se apucă Poliția de treabă.

* Un fotbalist marocan care a jefuit un cazinou a ajuns în Liga 1. Nu înțeleg care-i problema. Dacă ar fi jucat la păcănele, ar fi fost indezirabil, dacă distruge (jefuiește, OK, adică îl duce spre faliment) un asemenea stabiliment, iarăși nu este în regulă.

Citit 888 ori Ultima modificare Duminică, 10 Februarie 2019 16:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.