Muște care se cred albine

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Adun informații din întreaga zonă de sud-est a Europei. De pildă, iată cum încurajează Viktor Orban natalitatea: împrumuturi șterse după nașterea celui de-al treilea copil. Borcea întreabă dacă pot fi șterse și datoriile de la al cincisprezecelea țânc.

* Conform cercetătorilor, albinele pot rezolva probleme simple de adunare şi scădere, o capacitate uimitoare ţinând cont că operaţiunile aritmetice necesită abilităţi cognitive avansate. Evident, ele nu se ridică la nivelul tovarășului Vâlcov, poate și pentru că nu orice muscă poate coborî în fosa septică.

* Potrivit altui studiu, peste 40 la sută dintre speciile de insecte sunt amenințate cu dispariția. Iată de ce nu e bine să existe muște cu figuri de albină în tărtăcuță!

* O fotografie cu fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost publicată de partenerul acesteia, fiind prima imagine cu blonda din Pleșcoi după mai mult de o lună. Am observat că-i merge bine în Costa Rica ex-consilierei lui Băsescu: i-au mai crescut și i s-au mai ridicat. După naștere. Oare să fi intervenit italianul cu opt clase?

* Un hoț beat criță din Slatina a fost prins după ce a rămas blocat în raftul cu pufuleți. E la fel de ridicol ca atunci când Dănuț Andrușcă, proaspăt uns ministru al Economiei, a început să vorbească liber, fără nicio fițuică prin preajmă.

* Victor Ponta, marele rebel social-democrat, susține că bugetul țării este fake și că PSD a adus la guvernare proști și analfabeți. Nu pe toți, unii au trecut în formațiunea fostului premier.

* Interlopul Bercea Mondial va fi eliberat condiționat, cu toate că mai avea de executat 2 ani și 7 luni de închisoare. Carevasăzică, selecționata interlopilor se întărește pe zi ce trece.

* Nu-i obligatoriu să-l simpatizezi pe Boc de la Cluj-Napoca, mai ales că pare să lucreze excesiv de mult la PR, însă n-ai cum să nu constați că omul nu se teme să iasă în public. Oricând, cu orice prilej - cum ar fi să-l ia careva la rost că a dezvoltat urbea? Ha, ha.

Citit 854 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 16:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.