Călăul-paznic de bancă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Astăzi este ziua mahmurelii după îndrăgosteală. Hâc! Unii au ținut, alții deloc, în funcție de ce și-a dorit partenera de cuplu, doar este democrație prost înțeleasă.

* Te-ai săturat de România? Citește anunțurile din presa statului Sri Lanka, se caută călăi cu sau fără experiență, cu vârste cuprinse de la 18 la 45 de ani. Candidații trebuie să aibă un caracter moral excepțional, doar n-o să dea oricine cu barda, dar și tărie de caracter. Ce faci, nene, te-ai pierdut cu firea doar pentru că infractorul nu mai suflă? Hai, treci, lasă-ne, pierdem vremea cu toți fătălăii...

* Ah, important! Ultimul călău din Sri Lanka a ieșit la pensie în 2014 și nu executase nicio persoană cât timp a deținut funcția, scrie Reuters, iar pedeapsa cu moartea urmează să fie reintrodusă. Cum îl văd pe bietul pensionar care nu s-a întâlnit cu granița niciunui destin tulbure? Ca pe paznicul septuagenar de bancă: nu te ferești de el dacă vrei să frigi o spargere, dar îi dai binețe. Nu e frumos să te bârfească, să ducă vorba în târg că ai avea probleme cu educația.

* Datoria externă totală a României a crescut anul trecut cu peste 1,1 miliarde de euro. Asta este, nu ne mai luăm cele necesare, așadar adio autostrăzi, școli și spitale! Ne rămâne mult aer, nepermis de mult oxigen, ne-am putea considera bogați.

* De la 1200 în urmă cu câțiva ani, numărul cerșetorilor din Oradea a scăzut sub 200. Hal de oraș, ce să mai spui? Dacă nici cei mai amărâți oameni nu trag spre vestul țării... Nu pricep de ce au mai fondat Alianța aia, ei nu văd că nu-i dorește nimeni?

* Un parlamentar USR a ieșit în evidență cu următoarea poveste: "Bugetul Jandarmeriei pentru muniții și armament de tip de război crește cu 520 la sută. Vă pregătiți de război?". Răspunsuri:

1. Nu e limpede că a început?

2. Gazul pentru protestatari e ieftin, chiar nu înțeleg de ce li s-a majorat atât de mult bugetul.

3. N-or mai ști bătaie băieții, d-aia apelează la muniție.

Citit 1048 ori Ultima modificare Joi, 14 Februarie 2019 16:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.