La cerșit cu serviciile!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Rudele unei femei din Dolj au primit un certificat de naștere în locul celui de deces. Este încă o dovadă a faptului că orice moarte anunță, de fapt, începutul unei noi vieți. Aștept oferta de angajare pentru un post în departamentul de PR al bravei instituții doljene.

* Bugetul a trecut de votul final în Parlamentul României. Alocațiile vor fi mai mari pentru copii, aproape duble, iar pentru serviciile secrete s-au găsit mai puțini bani. Păreri de ins neinstruit:

1. Irina este copil. Alocația îi crește, vitamina D primește, lui Liviu de asemenea îi crește. Nu mereu, are și el o vârstă, dar e oricum pe plus.

2. Serviciile secrete vor ieși la cerșit, altfel nu-și vor putea îndeplini obligațiile. Ah, știu, sunt unii telespectatori de Antena 3 care abia se ajung cu finanțele de la o lună la alta, dar care sunt ai naibii de supărați pe nenorocitele de "protocoale".

3. Crește alocația? Salutare din Moldova, nimeni nu va mai pune mâna pe sapă. Nu pentru a-și apăra vreun drept, ci ca să mai avem agricultură. Hâc, părerea mea.

* Deputatul ALDE Varujan Vosganian, ex-ministru de Finanțe, a fost filmat, acum două zile, cand urmărea un meci de box pe laptop în timpul dezbaterilor la bugetul de stat pe 2019, în plenul camerelor reunite. Omul riscă excluderea din Parlament, își face colegii de râs. Sunt atâtea filme destinate adulților la liber pe internet, iar tu te mânjești cu un episod din "nobila artă"? Așa ceva nu se face.

* Parlamentul European le recomandă statelor UE să legalizeze canabisul în scopuri medicale. La București am impresia că a fost luat de bun sfatul, altfel nu pricep de ce nu tace Petre Daea, cu ai săi cormorani independenți, iar lista poate continua cu Anton Anton, Carmen Dan, Olguța etc.

* PNL se angajează să desființeze secția de investigare a magistraților când va ajunge la guvernare. Ceva îmi scârțâie în această frază, nu pricep un lucru. Când vor reveni liberalii la guvernare? Nu și-a pus nimeni problema că e posibil să se desființeze ei până atunci? Sau să-i scoată cineva în afara legii. Tudorele, se aude?

Citit 955 ori Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2019 17:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.