Când te sluțesc nervii

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Mi-au rămas hainele pătate de noroi, măcar m-a scos Veorica din glod. Îi sunt recunoscător. Lui Darwin.

* Gândesc totuși că madam de la Palatul Victoria n-ar fi trebuit să se grăbească, fi-r-ar el de anunț să fie! Putea să mai aștepte până ieșea întreaga țară din nămol... Acum două zile, la câteva minute de la anunțul de presă făcut de premier, în județul Vaslui rămăsese împotmolit un cortegiu funerar tras de un tractor cu lanțuri pe roți. Cu alte cuvinte, pe la periferie nu prea se lasă România extrasă din mizerie. Suntem niște căpoși.

* Unii au ieșit din noroi, li s-a schimbat și viața, dar parcă au păcătuit prea mult. Cu o parte sunt la lumină, cu cealaltă reintră în beznă - avem exemplul Darius Vâlcov: cu o mână guvernează, cu cealaltă plagiază, astfel susține presa națională. Măcar există un echilibru.

* Trei mari lanțuri comerciale au retras de la vânzare somonul afumat, produs contaminat cu, Dumnezeu să mă bată, Listeria sau cum i-o zice bacteriei.

Comentarii lângă casa 2, deschisă pentru dumneavoastră (ca să vă luăm banii mai repede):

1. Înainte de a panica populația, trebuie să-i explicăm ce-i acela somon și, în primul rând, că e aliment.
2. Printre consumatorii de somon afumat se numără preponderent politicienii care își trag puțin sufletul după ce au scos republica din glod. Așadar, ei pot mânca, dar mai încet, ce-i cu atâta grabă?
3. "Somon a fumat", aceasta este forma sub care e cunoscut produsul în mediul rural. Cade ca un trăsnet întrebarea: cu cine și dacă s-a întâmplat în veceul din fundul curții?

* Ungurii mai au de construit 15 kilometri de autostradă până la granița noastră, dar nu au la ce să se conecteze. Să ne aștepte acolo, ar fi culmea să ne stabilească ei prioritățile! Și aici se bagă miliardarul ăla american de origine maghiară. Da, la Soroș mă refeream.

* Victor Ciorbea, Avocat al Poporului cu carte de muncă, s-a rățoit la o jurnalistă, semn că nu-i este prea bine. Chiar i-a atras atenția nevastă-sa acasă: Ce ai, Victore, nu te recunosc?! Ce te-au sluțit nervii ăștia...

Citit 637 ori Ultima modificare Marți, 19 Februarie 2019 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.