Marțea maro

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Am trecut de o nouă zi de marți maro. Neagră nu mai putea fi, doar a clamat Veorica vrute și nevrute despre scoaterea republicii din noroaie. Iată, totuși, culoarea maro poate fi mai respingătoare, mai angoasantă!

* Doamnă Veo, angoasant e produs de cofetărie, nu e precum croasantul, dar riști să-ți cadă dinții dacă nu știi când să muști. Mă iertați, am învățat acest lucru în gimnaziu.

* Probabil că ordonanțele lui Tudorel au venit într-o perioadă în care până și consoarta îl întreba ce mai manevrează el pe la Ministerul Justiției, nu numai Dragnea. Băi Tudy, nu mai bați și tu un covor, nu mai speli vasele, nici la serviciu nu mai ieși în evidență cu nimic... Măcar o ordonanță, ceva! Și, Doamne iartă-mă, i-au ieșit două grozăvii de-l pupă transpirat superiorii coaliției de guvernare.

* Ah, dar Liviu nu știa de existența acelor ordonanțe, a declarat-o în fața presei fără să se uite în ochii cuiva. Apoi, omul a aruncat o privire pe textul lor și a afirmat că i se par în regulă. N-a mai mărturisit că l-a lovit senzația de deja-vu, s-ar fi speriat Olguța că începe jupânul să vorbească franceza neîntrebat.

* Klaus Iohannis a vorbit la câteva ore de la modificarea Legilor Justiției: "PSD a acționat din nou împotriva Justiției, statului de drept, a României și cetățenilor". Pentru că l-au golit băieții de prerogative, în scurtă vreme va fi și mai util - președintele României ar putea prezenta horoscopul scris de doamna Nety Sandu și știrile din sport. Mai un scor al FCSB, mai un turneu susținut de Simona Halep...

* USR îi cere Avocatului Poporului să atace la CCR ordonanța pe Legile Justiției, însă apărătorul națiunii are alte treburi. Vine primăvara, trebuie să dea cu var în altă parte.

* Se surpă asfaltul pe Autostrada Urbană, inaugurată în urmă cu numai două luni. Nasol? De fapt, este o veste extraordinară pentru firma care trebuie s-o repare - venituri noi, altă balanță economică, profit ca lumea. Știți cum se strigă în vestiarul fotbaliștilor? E universal valabil: Să vină banii la băieți!

Citit 906 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 18:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.