Votăm Cămătaru!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Se întrebau ieri unii pe Facebook dacă e reală fotografia cu Nuțu Cămătaru pe post de candidat la europarlamentare. Bă, dacă e pe bune, nu mai e de glumit cu ăștia, s-a oțărât un om de cultură din propria listă de camarazi virtuali, poate cel mai bun cântăreț la muzicuță din România, fire sensibilă, se subînțelege. Dar acum făcea apel la un arsenal divers, de la lunetă la arbaletă și plaja de rime e a naibii de generoasă. L-am întrebat dacă nu cumva frățioru’ Cămătaru e mai puțin toxic decât sârbo-prahoveanul Ghiță - măcar Nuțu, condamnat de câte ori a vrut el, nu s-a fofilat, ba chiar a mers în liniște la pripon.

* Dragnea ori pune mai des mâna pe carte, ori și-a tras abonamentul scump de la RCS-RDS, măcar în perioada asta de convalescență jurnalistică a canalului de știri Digi 24. Mizez pe el în fața postului dedicat sălbăticiunilor - nu, nu-i vorba de Antena 3! - ca să afle tehnici de supraviețuire. Să ni le predea, stați liniștiți la locurile voastre, cum ne transmitea Nea Nicu... Proprietarul de hamster s-a exprimat în weekend aidoma cercetătorilor, a vorbit despre leneșul de la Cotroceni, lovind apoi fără milă înspre șeful statului: "Poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze bugetul pe 2019". Așa e obișnuit teleormăneanul, doar cu mâna Veoricăi se șterge la deficit sau la inflație.

* Mustăciosul dorește să refacă rețeaua de aprozare, există și un argument în acest sens: "Am intrat în UE, dar nu suntem obligați să mâncăm absolut toate E-urile". Perfect, bine le zice bossul de la Camera Deputaților - roșiile cu viermi trimise din Occident ar fi curate dacă n-ar avea chiriași. De acolo vin E-urile, de la nevertebratele tratate cu antibiotice. Sunt mai nocive decât nevertebratele de la CEx.

* Ministrul Transporturior, Răzvan Cuc, le-a transmis șefilor Direcțiilor de Drumuri și Poduri că ministerul nu va mai da socoteală pentru faptele lor și că performanțele acestora trebuie să fie evaluate mai des. Cei care nu sunt competenți vor fi schimbați din funcții, i-a amenințat Cuc. Șoc: a vorbi despre competență în casa analfabetului funcțional mi se pare abominabil, ministrul de la Transporturi va fi demis.

Citit 2133 ori Ultima modificare Luni, 11 Martie 2019 17:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.