Protestul 15, susținut de bugetari

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vine 15 martie peste noi și nu ne-am făcut temele. Dar, vai, 15 martie pică anul acesta într-o zi de vineri, iar în mediul bugetar ușile se rup în ultima zi de lucru a săptămânii pe la 13.00, 13.30... Cu alte cuvinte, și cetățenii care plimbă o foaie dintr-un birou într-altul susțin protestul lui Mandachi de la Suceava. E aproape bine.

* Ziua de 15 este îndeobște zi de leafă. Dacă nu se va da la timp luna aceasta, s-ar putea lăsa cu grevă, dar nu neapărat în ziua și la ora stabilite de patronul bucovinean al lanțului de fast-fooduri care, cu această ocazie, a reușit să strângă mai mulți clienți.

* O femeie a fost amendată cu 870 de lei, după ce au apărut pe Internet imagini în care îşi conduce maşina pe contrasens, pe autostradă. Avem următoarele probleme:

1. De unde autostradă, bre? Tocmai despre absența ei se vorbește de câteva zile, fi-v-ar rușine!

2. Pe contrasens, în viziunea contravenientei, circulau toate celelalte autoturisme aflate pe acel drum de mare viteză. E nevoie și de opinia ei, trăim într-o democrație perfectibilă - de ce ea să fie sancționată și nu alde corectitudine întruchipată?

* Breaking news din buricul târgului: noua politică editorială și de identitate a Televiziunii publice dă în clocot, TVR 1 urmând să redevină post generalist. Ce înseamnă? Că în general nu trebuie să-l supere pe mustăciosul de la Alexandria.

* Conform unui nou studiu, oamenii devin mai proști și nimeni nu știe de ce. Întrebată pe marginea subiectului, Veorica de la Palatul Victoria a avut totuși un răspuns: "Pentru că e proști, d-aia! Și mai și comentează ca proștii când nu trebuie." Culmea este că are dreptate. Echipa de specialiști, la ea mă refeream.

* Jeff Bezos, miliardar cu carte de muncă, afirmă că nu vom locui pe Marte, dar că spațiul este viitorul. „Vom avea 1.000 de Mozart și 1.000 de Einstein în sistemul solar”, este de părere individul. Unul nu s-ar gândi și la 1.000 de Guță...

Citit 891 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2019 17:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.