"Reputatul", "titratul" interlop...

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nu-s neapărat un conservator, doar îmi dau cu părerea. De pildă, se zice într-o reclamă la televizor să aleg cicăn măcmafin freș sau ciiz măcmafin cu ou și cafea la numai 7,9 lei. Uat mai Gad înseamnă ou & cafea? Tendința era alta, analfabetismul prinde mai bine la prostime...

* Fără să caute ducerea în derizoriu a mișcării inițiate de suceveanul Mandachi, un club erotic din București se alătură demersului #șîeu pentru autostrăzi. Reprezentanta salonului a povestit la un post de radio național cum vor protesta angajatele firmei: "Pe 15 martie, maseuzele noastre își invită clienții să stea în plus 15 minute gratuit, începând cu ora 15, timp în care să discute cu ei despre autostrăzi sau despre alte subiecte. Asta pentru că, în acest interval, ele își vor suspenda activitatea de bază. În clubul nostru sunt zeci de fete frumoase din toată țara, moldovence, oltence, ardelence... Fetele s-au săturat de ore lungi pe drum până acasă și au decis să se alăture protestului". La asta nu te-ai gândit, Dragneo, căci un salon de masaj erotic frizează prostituția, activitate încă nelegală în România:

1. Numai pe masa de operație care stârnește năzdrăvănia (a se exclude ludicul, e treabă serioasă!) nu s-a discutat despre autostrăzi, planuri de dezvoltare urbanistică, infrastructură, strategii economice. Eventual, duduia să răspundă monosilabic, cu onomatopee cât cuprinde.

2. Cineva trebuie să se pună și în pielea clientului: un sfert de oră în plus la masaj bate la ochi, nevasta îl va întreba acasă unde a zăbovit. Poți să dai vina pe coada inexistentă de la chioșcul care comercializează pâine și produse lactate? Ehei, s-au dus vremurile alea. Așadar, nene, când te mai apucă un chef de protest, nu mai scoate castanele din foc cu mânuța clientului mirosind a apă micelară!

* Atletico Madrid și Simona Halep susțin Autostrada Moldovei, dar au intrat în grevă încă de marți seară. Vor să fie convingători.

* Aș putea să mă destrăbălez pagini întregi pe seama titlului cules de pe site-ul unei televiziuni de știri: "Cunoscutul interlop Nuţu Cămătaru iese din închisoare". De ce cunoscutul, de ce nu reputatul, titratul sau apreciatul interlop?

Citit 933 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2019 16:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.