La vot cu voi, circarilor!

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Situația stă cam așa. România - o parte consistentă a țării - a dorit să le arate cartonașul galben unor indivizi care consideră că la intrarea în Palatul Parlamentului, dar și dincolo, la Palatul Victoria, scrie Maternitate. Nu știu câți au simțit cu adevărat episodul de ieri sau doar s-au ridicat de la birou ca să fie trendy. A merge de fiecare dată la vot e un must-have, ca să mă exprim în slang-ul de corporație!

* Ce ne facem cu gânditorii de la Tel Aviv ai lui Dragnea? Omul a luat-o pe arătură, afirmația sa de ieri este, în mod normal, o mână viguroasă băgată în sondaje pentru ca PSD-ul să iasă mai ciufulit cu încă 10-15 procente. Când și domnul profesor Voiculescu și ai săi angajați, bașca Orlando-Chiparosul, i s-au alăturat campaniei, mulți dintre votanții mustăciosului rezonând cu ideea că infrastructura este la pământ, șeful suprem al Veoricăi ce face? Iese cu o declarație profund iresponsabilă: „Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă... La ora 12.30 a început lucrul la primii metri de autostradă din Moldova. Primii metri reali. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Acel om de afaceri care a cheltuit toţi acei bani pentru acest circ... Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră să spunem românilor adevărul. Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece! Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari.” Miroase a accident, textul i-o fi fost făcut de madam Dăncilă, altfel nu pricep eroarea pe care sunt convins că deja o regretă. Cum să pomenești o donație la o casă de copii, ai uitat că ai dosar pe acest palier? Bine, e dosar întocmit de Statul Paralel, o știe și gașca de la Bruxelles a lui Timmermans, dar orișicât.

* Așadar, dragi circari din România, fie că vă doriți autostrăzi sau nu, important este să ieșiți la vot. Ca să mai oprim din progresul anunțat de întâiul teleormănean. Pe bune, la ce atâta huzur? Mi-e dor de vremurile în care trăiam la paușal - ne-a trebuit Dragnea ca să le dăm cu tifla nemților. Nu mai înțeleg nimic.

Citit 926 ori Ultima modificare Vineri, 15 Martie 2019 18:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.