Viața incorectă politic

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* „De doi ani și ceva de zile noi suntem la guvernare, dar nu la putere. Asta este situația”, a declarat Liviu Dragnea în fața membrilor PSD Ilfov. Apoi, i s-a făcut rău și a plecat la spital. Astăzi, în prima zi de lucru a săptămânii, noi muncim cu spor, avem pauze de masă, iar el, bietul proprietar de hamster nazal, ar putea fi operat. Viața chiar e incorectă politic.

* Se spune că ar avea unele probleme la coloană. Evident, aia oficială – unde mai găsiți alta, malițioșilor de ziua a șaptea? Sperăm, totuși, să se ocupe de domnia sa un medic „original”.

* Ca un mare patriot ce este, în funcție de gravitatea diagnosticului, întâiul teleormănean ar putea fi supus unei intervenții chirurgicale în inima țării. La Viena.

* Primarul Brăilei, Marian Dragomir, membru PSD, le-a cerut miniștrilor Cabinetului Dăncilă prezenți în orașul său să renunțe mai repede la subiectul Legilor Justiției. Iată încă un motiv pentru care podul peste Dunăre nu va începe în actualul mandat al lui Dragnea...

* Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București a lansat o licitație prin care vizează achiziția de mobilier stradal în valoare de aproximativ 23 de milioane de euro. Strâmbăm din nas, dar apoi n-o să ne mai dăm duși acasă – homeleșii, ca să păstrăm reperele sociale, vor putea fi găsiți prin apartamentele de lux de pe Calea Dorobanți.

* Vicepremierul Ana Birchall s-a întâlnit recent cu președintele Ilham Aliyev, controversatul lider al Azerbaidjanului. Și eu, dacă aș fi fost conducătorul acelui stat, aș fi acceptat un asemenea rendez-vous.

* A fost alcătuit un Top 5 al interlopilor care au fost eliberați în baza legii recursului compensatoriu. E o informație lacrimogenă, e la fel de importantă ca vestea conform căreia a fost descoperit vaccinul anticancer. Tudorele, mai fă ceva!

* Primăria Iașiului a tăiat brazii dintr-un parc din centrul orașului, pe motiv că erau plantați de comuniști. Cum ar veni, erau brazii lui Moș Gerilă, iar ieșenii au devenit pro-occidentali concomitent cu disidența edilului-șef Mihai Chirica.

Citit 901 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2019 16:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.