Operația VS. Interogația

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Este oficial: nu vom mai avea taxa auto deoarece Guvernul Dăncilă, devastat de matematică, nu știe s-o calculeze fără să încalce legile. Diferență culturală, cum ar spune Veorica.

* Nu ne ies toate creierele din beznă, iar asta ar trebui să fie o problemă serioasă pentru Tudorel. De pildă, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, condamnat la 5 ani de închisoare, rămâne sub pripon. Adică, Bercea Mondial, Nuțu Cămătaru, ăla din Clanul Sportivilor și alți intelectuali rasați cu ceafă groasă se pregătesc de plajă și piscină, în vreme ce geniul adormit în intersecție – și acum există dovada filmată pe Youtube! – este nevoit să bage ca ursul la lucrări științifice de genul „Ana are mere”.

* Codrin Ștefănescu, posesorul de cap PSD-ist părăsit de podoabă, a vorbit în agora despre starea lui Dragnea: „Pacientul refuză operația. Ca orice bărbat, nu suportă operațiile.” Greu la deal cu mușchiulețul de vită nemacerat. Adică, avem următoarele chestiuni:

1. Liviu trebuia să se gândească înainte de a-i opera pe ceilalți: colegi de partid, români de rând etc.

2. Pacientul părea să aleagă operația, nu s-o refuze, altfel trebuia să pupe interogația. Codrine, n-are rost să ne mai vinzi capete de drum de centură sub formă de autostrăzi!

3. Nu e normal să nu știm unde este internat al treilea om în stat, sărăcuțul de el, nenorocitul, of, of. Are și el nevoie de un iaurțel, de o bănănuță, de o injecție, ceva...

* Primarul din Timișoara, specimen care cu greu ocolește rubricile de satiră, a lăsat o zonă din oraș fără Internet, televizor și telefon. Edilul-așa-numit-șef a tăiat cablurile fiindcă n-au fost mutate în subteran. Greșiseră, cum ar veni, distribuitorii de servicii, nicidecum mulțimea, vulgul, care știe că lunar trebuie să-și achite contravaloarea abonamentului. Pe cine a sancționat primarul Robu? Pe fraierii care își achită la timp facturile. Ce se va întâmpla anul viitor, la alegeri? Îi vor tăia și oamenii craca, cel puțin așa ar trebui, căci e vorba de Timișoara, nu de Vaslui.

Citit 950 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2019 17:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.