Regii și negii

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Cândva decidea să-și lase cărare, nu-i mai pica bine cocul, iar acum mută ambasade. Veorico, am și eu o comodă lângă dormeza din living care nu mai cadrează, e mai deschisă decât covorașul. Și la minte, și la culoare, madam. Nu-mi dai un umăr de sprijin ca s-o scot pe hol?

* Vă dați seama că doamna Dăncilă are viză de America pe care o poate folosi oricând? Chestiunea asta nu mi-a dat pace acum două nopți – m-am foit ca pe front. Poate c-o fi obținut-o la Loteria care deja îl calcă pe nervi pe Donald Trump...

* Regele Iordaniei și-a anulat vizita în România din cauza gafei diplomatice comise de premierul Dăncilă. Coafata neconflictuală nu suferă mult, manifestă atitudinea omului din mediul rural care, astfel, scapă de o curățenie în plus. Trebuia să șterg praful, să dau cu mopul, să spăl vasele, dar e mai bine așa! Ca să nu mai zic că am un pechinez, fată, care nu prea suportă regii. Regii, fată, nu negii!

* Poliția Română se laudă ca a rezolvat 99,5 la sută din cazurile de omor, iar ministrul Carmen Dan susține că „strada e un loc mai sigur”. Avem următoarele probleme:

1. Câtă precizie, maică, aproape sută la sută! Îmi vine să râd de fraierii ăia de polițiști britanici făcuți de râs în câteva seriale pe Netflix. Abia dacă ajung la 70 de procente, după calculele-mi sumare.

2. Strada este un loc mai sigur, spune și homeless-ul după ora 23, când traficul se subțiază vizibil. Poți să pui și capul pe bordură, uneori te fură. Somnul.

3. Despre trotuar n-a scăpat nici măcar o vorbuliță în agora doamna de la Interne. N-o fi fost microfonul în priză în acel moment.

* Numai PNL-ul să ne ofere un jurnalist cap de listă sau ce calitate o avea Rareș Bogdan? Iată că vine și PSD-ul cu o variantă pe măsură – Carmen Avram, nu pe primul loc, ci în poziția secundă. Plus un pastor care trăiește prin SUA, plus medicul Ciuhodaru de la Iași. La nominalizări a participat și Dragnea cu câteva dureri de șale. Refuză operația, refuză hrana, bine că-și rezolvă problema cu libertatea. Laser, frate!

Citit 797 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2019 23:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.