Sunt alergic. Și la prostie

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Mă doare, pe lângă faptul că unii obțin foarte ușor viza de America, vezi cazul Veoricăi, că există și substantive proprii precum Iordache, entități care pot face legi. Și mă întrebam recent de ce n-aș putea repara broasca ușii de la baie... Eu ce am, îmi trebuie vreo pilă pentru asta?

* Trimisă pentru a uda buretele, Veorica a revenit în țară ca să afirme, fără nici măcar un argument, că a repus România pe hartă. Vai, madam, dar nu trebuia să vă stresați, e păcat că nu vă vedeți de ale dumneavoastră, prin Teleorman...

* Un hipermarket a anunțat ieri că retrage de pe piață două sendvișuri care ar conține prea multă soia. Sau nu neapărat multă, mă rog, nu mă împiedic în detalii. Ideea este că a fost lansat în social-media și un comunicat de presă absurd, întocmit parcă de consilierii premierului României. Iată momentul culminant al compunerii: „Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele. Având în vedere posibilele reacţii alergice în urma consumului, clienţii alergici la soia trebuie să acorde o atenţie absolută acestei rechemări.” Situația se repetă, într-un fel, mă cuprinde un sentiment de deja-vu – băieții ăștia retrag un produs alimentar perisabil! Îmi dă careva de știre că nu este o glumă a la Divertis? Am ales, deloc întâmplător, un reper al umorului mioritic:

1. Nenea de la magazin, am crăpat în mine cele două sendvișuri și sunt cel mai alergic individ, mai ales la prostie. Cum procedez, vă trimit invitație la înmormântare (chiar în primul rând, cu catering scump), în caz că nu scap nici după încercările disperate de resuscitare ale medicilor?

2. Sper ca bunuțul să rezolve și această cumpănă, să ignor compoziția celor două produse, o fi din cauza optimismului care mă definește... Întrebare: beneficiind de imunitate și de o digestie de campion olimpic, trebuie să mai acord „o atenţie absolută acestei rechemări”? Știți la ce mă refer, nu voi coborî nivelul decenței din rubrica de față.

* Un semafor s-a prăbușit pe șosea, în fața intrării principale în sediul Guvernului. Deșteptul cedează primul, e axiomă.

Citit 862 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2019 17:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.