Good evening very little!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

*Laura Codruța a primit un cadou acum două zile: interdicție de a părăsi țara. Altfel, cred că ne trebuie neapărat Spațiul Schengen, poate ca să aibă și snobii cu ce se lăuda.

* Secția specială care anchetează procurorii din România – e condusă de o doamnă pe care niciodată n-am zărit-o zâmbind – ar trebui să se implice în mai multe domenii. De frică, Germania, Franța, Spania și cine o mai fi la rând și-ar tempera economia ca să nu supere Tigrul Europei.

* Apropo, Timmermans de la Bruxelles e în Revelioane de câteva zile... Cum, nu știți? I-a clasat Adina Florea dosarul acela complex, și-a făcut milă de bietul olandez zburătăcit.

* Faza cu Pavelescu de la așa-zisul PNȚCD (asta cu cetățeanul Aurelian pe post de conducător al unui partid care chiar a marcat istoria țării mi se pare blasfemică) care s-a afișat alături de Dragnea ține de antologia umorului involuntar. Mustăciosul l-a lăudat în fața presei că a strâns nu-știu-câte sute de mii de semnături în timp record... Desigur, toate sunt reale, doar vorbim despre o formațiune politică responsabilă. Chiar se întreba Regina Marii Britanii, la vederea fotografiei cu prezidiul: Cine-i, mă, ăla cu dinții stricați de lângă domnul Pavelescu?

* Purtătorul de cuvânt al PNL a fost dat afară din șueta cu aere de emisiune a lui Gâdea de la Antena 3. Liberalul a fost amenințat cu badigarzii. Bine că nu l-au pus pe Mircea Badea pe el, ieșea sânge! Nu se știe de unde, s-ar fi găsit pe undeva.

* Vicepremierul Ana Birchall a participat recent la Conferința de Tineret a Uniunii Europene unde a făcut o gafă în engleză: „Good morning very much!” Bună seara, dacă respectăm un anumit principiu, ar suna cam așa: Good evening very little!

* Ieri a fost ziua domnului Dan Bittman, însă nu știu dacă această informație ne poate ajuta cu ceva. După faza cu primarul de sector bucureștean, mai mulți români vertebrali i-au transmis solistului de la Holograf că primăvara nu mai începe cu el.

Citit 877 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2019 17:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.