Doar trafic de idei?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Pe bune, cel mai bun fotbalist român (faptic, adică pe cifre, nu e vreme de parti-pris-uri) este cumpărat de olandezi chiar în perioada în care Timmermans scapă de dosarul întocmit de Adina Florea și se bate de muscă din cauza Veoricăi, doamnă care îl acuză că-i face agenda? Așa este, România merită mai mult. Adică să fie transferat mai sus și Tătărușanu.

* Fiul lui Andrei Pleșu n-o arde filosofic, ca taică-su, ci este suspect într-un dosar care miroase a trafic de droguri. Carevasăzică, nu rămânem doar la nivelul traficării de idei din partea familiei Pleșu... La bibliotecă, bă, nu la înțepat antebrațul!

* Nemulțumit că nu i-au ieșit toate pasiențele cu el, Dragnea l-a ironizat pe Tudorel Toader: „Să schimbăm Constituția ca să rămână ministrul Justiției, că e cel mai bun din regiune.” E de înțeles supărarea patronului de hamster, și pe instalator îl iei la rost după ce îți cere o cheie de 13, cu toate că baia e plină de apă și el se uită ca prostul la trusa de scule.

* A fost creat primul prezervativ pentru deschiderea căruia e nevoie de patru mâini. Doamne, câte ar fi de spus, Doamne, de ce umblă Liviu mai mereu cu Codrin pe lângă el? Ptiu, trebuie să-mi mușc de mai multe ori limba...

* Rubrica de haha sau de hehe contabilizează astăzi o declarație a lui Tăriceanu: „Voi câștiga, dacă voi candida la alegerile prezidențiale.” Iar dacă va pierde acest scrutin, se va spune că nu l-au dorit americanii și nici botswanezii.

* În clipul de promovare turistică a României este tradus în limba engleză până și numele lui Făt-Frumos. Bine că nu apare și Ileana Cosânzeana pe acolo, ar fi fost nevoiți băieții s-o pomenească pe Hellen Woodrea sau pe naiba știe cine. Dăn(c)ilă Prepeleac? Deja ar fi sunat a brand.

* În materialele de promovare a pensionarilor fericiți de traiul lor în România apar indivizi ajunși la vârsta a treia cu toți dinții în gură și cu un zâmbet autentic. German sau olandez, că nu-s de pe la noi. Ai noștri nu erau disponibili când broșurile se aflau în lucru – băgau ture la serviciu ca să-și poată completa pensia.

Citit 872 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2019 18:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.