Mama lui Marian

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Decizia Curții Constituționale cu privire la dosarul lui Dragnea (bine, povestea poartă alt nume, dar am preferat această variantă laică) s-a amânat pentru astăzi. Probabil din cauza vremii nefavorabile.
* Pariez că teleormăneanul șef n-a avut chef de Liga Campionilor, nici marți, dar nici miercuri. Când știi că urmează să desfaci șampania abia joi dimineață, de ce mama naibii ți-ar mai păsa de Messi și Ronaldo?
* Liderul spiritual tibetan Dalai Lama a efectuat un control medical într-un spital din New Delhi, după ce a acuzat dureri în piept. Culmea, s-a simțit rău cu toate că nu era așteptat în instanță...
* O grupare de hoți din Irlanda s-a specializat în furtul de bancomate cu excavatorul. Dacă or fi români, ar sări repede Veorica să și-i revendice. Așa este, ne pleacă toate creierele.
* Bine, unele au rămas acasă pentru a scoate țara din noroaie, dar ghinionul lor este că mai suntem și noi pe margine și ne dăm seama că le crește nasul, cu tot cu deviația de sept.
* Marian Oprișan conduce o mașină de teren de peste 100.000 de euro. Întrebat fiind cum este posibil să și-o permită un bugetar (OK, a sunat altfel întrebarea, dar așa-mi place, să dramatizez), președintele Consiliului Județean Vrancea a răspuns tacticos: "L-am plătit din contul mamei mele". Se ridică următoarele probleme:
1. Mama subsemnatului ce tot face, din contul ei de ce nu pot fi făcute asemenea plăți? Cred că o voi lua la întrebări.
2. ANAF-ul a intrat în concediu de maternitate, pe mama lui Marian de la Vrancea n-a mai întrebat-o nimeni de sănătate. Păcat, foarte păcat, de femeile puternice ale neamului trebuie să avem grijă.
3. Oare Mama lui Oprișan o știe pe Mama lui Ștefan cel Mare? Că erau cam din aceeași zonă. Sau poate că o fi fost colegă de școală cu Mătușa Tamara a lui Năstase...
* Prețul cartofilor din România este în continuă creștere, la un moment dat vom mânca doar pâine goală, nu cartofi cu pâine, așa cum eram obișnuiți. Deși ne-am putea împrumuta la mama lui Marian.

Citit 616 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2019 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.