Mama lui Marian

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Decizia Curții Constituționale cu privire la dosarul lui Dragnea (bine, povestea poartă alt nume, dar am preferat această variantă laică) s-a amânat pentru astăzi. Probabil din cauza vremii nefavorabile.
* Pariez că teleormăneanul șef n-a avut chef de Liga Campionilor, nici marți, dar nici miercuri. Când știi că urmează să desfaci șampania abia joi dimineață, de ce mama naibii ți-ar mai păsa de Messi și Ronaldo?
* Liderul spiritual tibetan Dalai Lama a efectuat un control medical într-un spital din New Delhi, după ce a acuzat dureri în piept. Culmea, s-a simțit rău cu toate că nu era așteptat în instanță...
* O grupare de hoți din Irlanda s-a specializat în furtul de bancomate cu excavatorul. Dacă or fi români, ar sări repede Veorica să și-i revendice. Așa este, ne pleacă toate creierele.
* Bine, unele au rămas acasă pentru a scoate țara din noroaie, dar ghinionul lor este că mai suntem și noi pe margine și ne dăm seama că le crește nasul, cu tot cu deviația de sept.
* Marian Oprișan conduce o mașină de teren de peste 100.000 de euro. Întrebat fiind cum este posibil să și-o permită un bugetar (OK, a sunat altfel întrebarea, dar așa-mi place, să dramatizez), președintele Consiliului Județean Vrancea a răspuns tacticos: "L-am plătit din contul mamei mele". Se ridică următoarele probleme:
1. Mama subsemnatului ce tot face, din contul ei de ce nu pot fi făcute asemenea plăți? Cred că o voi lua la întrebări.
2. ANAF-ul a intrat în concediu de maternitate, pe mama lui Marian de la Vrancea n-a mai întrebat-o nimeni de sănătate. Păcat, foarte păcat, de femeile puternice ale neamului trebuie să avem grijă.
3. Oare Mama lui Oprișan o știe pe Mama lui Ștefan cel Mare? Că erau cam din aceeași zonă. Sau poate că o fi fost colegă de școală cu Mătușa Tamara a lui Năstase...
* Prețul cartofilor din România este în continuă creștere, la un moment dat vom mânca doar pâine goală, nu cartofi cu pâine, așa cum eram obișnuiți. Deși ne-am putea împrumuta la mama lui Marian.

Citit 570 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2019 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro