Ecuații de gradul I pentru săraci

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Dragnea a spus că Guvernul PSD a atras mai multe fonduri europene decât Executivul Cioloș, iar unii s-au trezit să-l comenteze. Așa o fi, bre, dar încă nu se știe unde s-au scurs alea aduse în țară de alde Grindeanu, Tudose și Dăncilă... Că nici nu l-ați lăsat pe om să-și termine alocuțiunea!

* Imaginile cu mitingul de la Craiova, acolo unde câteva mii de inși (Olguța crede că au fost 40.000, dar dubiile mă omoară) s-au strâns în fața unei scene bogate, sunt mai degrabă triste. Dacă le-ai fi dat acelor oameni o ecuație de gradul I, n-ar fi fost în stare s-o rezolve. OK, bine că n-a fost Veorica prin mulțime, dar deja divaghez.

* E prea mult să aduci cu forța toți săracii Olteniei la acel miting și să le servești lozinci cu Iohannis, casele, dolarii și ardelenii. Acei oameni nici nu știu că Iohannis e nume de președinte, ei tot cu Iliescu sunt, maică. Ne-a dat mereu, peste tot ne-a dat.

* Fostul purtător de cuvânt al PSD a trecut la partidul lui Ponta: "PSD a intrat pe un drum antieuropean fără întoarcere". Serios? Nu te cred, domnule, până mai ieri susțineai altceva. Doar n-o să spui și că Antena 3 spală creiere...

* Volkswagen construiește o nouă fabrică în Europa de Est, cel puțin acesta e anunțul oficial. România a ratat șansa de a fi implicată în business, iar Bulgaria este favorita nemților. Probabil are un rost - bulgăroii își vor face propriile mașini, ca să nu le mai fure pe ale noastre, atunci când ne vom duce la Nisipurile de Aur.

* CSM București, echipa feminină de handbal plătită regește din bani publici, a fost eliminată din Liga Campionilor. S-au gândit fetele la cardiacii neamului: măcar n-o să le mai sară inima din piept la Final Four.

* Papa Francisc a livrat în weekend un mesaj pentru adolescenți: "Când devii sclav al telefonului mobil, îți pierzi libertatea". N-a explicat însă ce e aceea libertate și dacă există vreo aplicație pentru această noțiune.

* Un primar din județul Botoșani a reușit să reducă numărul asistaților social din comună de la 382 la 8. Naiba o să-l mai voteze anul viitor, la alegerile locale.

Citit 774 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 16:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.