Intelectualul rasat Pop

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Întreabă Pop, fostul ministru al Educației, ce a căutat presa în sala de judecată în care a simulat Dragnea transpirația și nedumerirea. Niște snobi, nene, în loc să meargă la mall, ziariștii s-au înghesuit la Înalta Curte de Casație și Justiție. De ce? Ca să întrebe intelectualii rasați.
* Veorica și ai săi colegi i-au retras ieri sprijinul politic lui Tudorel, propunându-l la șefia Ministerului Justiției pe Eugen Nicolicea. Urmează vremuri faine, o să ne țină insul cu profil de instalator numai în ordonanțe. Doar scrie pe toate gardurile că România și-o merită. Sau, mă rog, că merită mai mult. Tot aia, cum ar veni.
* Un fost șef al Loteriei Române a recunoscut că a primit șpagă un BMW pentru fiica sa și a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Probabil o fi avut mașina RCA-ul expirat, altfel nu pricep de ce inculpatul nu va pupa celula.
* Tăriceanu, într-un moment de sinceritate exacerbată, a declarat că, la 30 de ani de la Revoluție, a fi anticomunist e puţin perimat. Poate de aceea un primar liberal de prin Muntenia ține tabloul lui Ceaușescu în birou - e chiar cool să lauzi mărețele idealuri ale Anei Pauker și ale lui Gheorghiu-Dej... Ăsta de pe urmă a jucat la Ajax Amsterdam.
* N-am pomenit degeaba numele echipei din orașul care se mândrește cu Cartierul Roșu: ne-a vrăjit acum două seri, i-a obligat pe cei care n-au nicio treabă cu fotbalul să iubească acest sport industrializat, dus prea departe de limitele decenței.
* Presa internațională vorbește despre un anumit joc video care poate fi folosit pentru reconstrucția catedralei Notre Dame. Poate după ce-și va îndeplini misiunea în inima Parisului, va fi transferat pe un computer de pe la noi pentru câteva autostrăzi.
* Se aude că un polițist care a lucrat la Bolintin Vale a condus zece ani fără permis. Problema este cine l-a pârât, nu că a încălcat puțin legea. Numai guri rele în țara asta!
* Bucureștenii care au primit voucher pentru bicicletă plătesc impozit și trebuie să îl declare la Fisc. Nu vă plăcea în mașină, ați vrut bicicletă...

Citit 692 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Aprilie 2019 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.