Urmează ceilalți 499.999

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Vin pakistanezii peste noi, cam 500 de mii de bucăți. Asta își dorește Guvernul României pentru a acoperi lipsa acută a forței de muncă. Se fac glume deja pe Facebook și pe Twitter, însă chestiunea trebuie tratată cu pâine și sare:
1. Am impresia că mulți dintre ei vor funcționa în aparatul bugetar, încă mai sunt locuri... La privat merge tot mai prost, doar n-o să ne facem de râs în fața străinilor ăstora.
2. Primul pakistanez adus de Executiv se numește Petre Daea, ministrul de la Agricultură. Astfel se explică și atitudinea sa umilă față de tăticul adoptiv. Urmează ceilalți 499.999.
3. Bănuiesc că vor fi aduși cu tot cu drept de vot, ar fi păcat să uite prea repede cine le dă de mâncare. Cu juma’ de milion de voturi importate direct din Asia, te mai poți lua la trântă cu PSD-ul? E o întrebare pentru alianța lui Cioloș și Barna, căci liberalii nu par convinși că fac Opoziție.
4. Galațiul, sunt ferm convins, se va servi cu poftă din lotul de 500 de mii de cetățeni cu chef de muncă din Pakistan. Recent, o firmă de taximetrie a fost decimată în urma unui incident „regretabil”, cum ar spune PR-ul autorităților. Ca să dau un banal exemplu.
* Trimiterea lui Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției pare o măsură chibzuită, mustind a eficiență. Urmează vremuri grele, bag seamă. Figura domnului Eugen, nicidecum una din sfera intelectualității, reclamă pricepere la diverse lucruri mărunte: se va strica un calorifer în instituție? Îl va repara fără probleme ministrul însuși! O clanță defectă la ușa de la baie, acolo unde îl invita Dragnea pe jurnalistul Pro TV? Va interveni eroul originar din județul Mehedinți. De ce să mai prinzi în organigramă un instalator, de ce să externalizezi un asemenea serviciu? Ar fi o hemoragie financiară indescriptibilă.
* Un studiu australian arată că este mai probabil ca expresiile faciale ale unui bărbat să îl dea de gol atunci când înșală, decât în cazul unei femei. Liviule, atenție, n-aș paria că Veorica îți este sută la sută fidelă! Și Grindeanu se dădea bărbat într-o zi...

Citit 673 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2019 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.