Alegerile electrocasnice

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vine USR-ul și fură reșoul (sau „reșeul”, cum se spune în popor), iată un motto care poate fi folosit în campania electorală. Mi-e imposibil să cred că acest soi de manipulare tipică zorilor democrației, la fel cum eram duși de nas că Rațiu și Coposu ne vor confisca și ne vor drege, poate să aibă succes în 2019. Cu toate că aragazul ăla vechi, dus de mai bine de cinci ani la țară, poate să treacă în proprietatea lui Cioloș...

* Aș vrea să-l întreb pe Codrin Ștefănescu, un atotcunoscător habarnist, dacă știe pe unde mai umblă doamna Clotilde Armand de la USR. Nu arată a femeie care mi-ar șuti electrocasnicele, dar sunt convins că are putere de muncă. În perioada asta sunt covoare de bătut, geamuri de spălat, cozonaci de frământat, ouă de încondeiat etc.

* De când cu minciunelele ridicole ale lui Dragnea, parcă așteptăm alegerile electrocasnice, nu europarlamentarele.

* Mă tot întreb de câteva ore ce a făcut Liviu duminică, zi în care mai toată România a stat cu ochii în televizor la Halep și colegele sale care mai mult au încurcat-o. Ce o fi rezolvat, pe unde a încercat câte ceva? Doar n-o fi stat ca fraierul acasă, ca orice bugetar fără rost.

* Apropo de Halep, ne vom da seama cât de importantă a fost abia după ce se va retrage din tenis. Până atunci, putem s-o înjurăm, s-o jignim, să-i zicem orice ne trece prin tărtăcuță.

* Legat de tărășenia cu tenisul de fete, acolo unde există un cetățean cu funcția de căpitan nejucător, îmi vine a-l compara pe acest Segărceanu, astfel îl cheamă pe ins, cu Tăriceanu. Nu guvernează niciunul dintre ei, doar se află pe acolo mimând interesul.

* Alegerile prezidențiale din Ucraina au fost câștigate de un actor de comedie, cu peste 73 la sută din voturi. E ca și cum Bobonete, Micutzu sau Florin Călinescu i-ar lua locul lui Iohannis. Sau, mă rog, maestrul Arșinel, dacă poate fi considerat actor. De comedie. Prostii! Într-o lume plină de actrițe de filme deocheate, doar nu e altceva politica autohtonă postdecembristă, sigur se va impune unul care nici usturoi n-a mâncat și nici cavitatea bucală nu-i miroase.

Citit 1061 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 17:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.