Nouă mii. Vouă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ediția jubiliară a Vieții libere, 9.000 de apariții neîntrerupte decât de sărbătorile de peste an, nu poate fi decât o încă victorie în războiul print-versiune on-line. De obicei, în astfel de momente, se scriu chestiuni forțat-sforăitoare, se promite luna de pe cer și ulterior se dă vina pe incapacitatea rachetelor antigrindină. Îmi voi permite un banal joc de cuvinte, cu sens, nu doar de dragul instituției ghidușiei – Nouă mii. Vouă. Sau ție, cititorule, doar nu consumi produsul de față ca la cenaclu. * Medicul Arafat spune că sistemul RO-ALERT, după episodul „tornada de la Drajna”, va anunța și fenomenele meteo cu impact major. Uneori, și scorurile din Liga 1, dacă va risca CFR Cluj să fie ajunsă de FCSB.

* Parcă și văd că telefonul meu, uluitor de inteligent în comparație cu stăpânul său, îmi va atrage subtil atenția că e posibil ca o bâzdâganie coborâtă din văzduh să-mi șifoneze feng-shui-ul: Boss, mai lasă rețelele alea de socializare și ferește-te!

* Fostul ministru Ilan Laufer, audiat cinci ore într-un dosar de gestiune frauduloasă și evaziune fiscală, a adormit în sala de judecată. Normal, la ce justiție plictisitoare funcționează în România (cu largul concurs al colegilor de partid), n-ai cum să reziști... E ca și cum te-ai uita la un serial fără sare și piper. Te ia și somnul, te părăsesc și neuronii.

* Ieri, de Ziua Libertății Presei, președintele Senatului a reușit o declarație incredibilă: „Nu aș vrea să ajungem să ne fixăm iar antenele pe bulgari sau sârbi ca să putem avea parte de informații cât de cât corecte.” Simt că așa nu se mai poate. Din următoarele motive:

1. Căline, „cât de cât corect” nu-i totuna cu adevărat, cinstit etc. „Cât de cât corect” poate fi chiar fake-news, dragul meu prezidențiabil. Mă rog, m-am băgat la mecanică fină, la subtilități unde nu e cazul.

2. Antena 3 îți spune ceva? Este pe telecomanda oricărui român și e mult mai accesibilă decât să tragi de grilajul de pe bloc pentru a urmări desenele animate cu Lolek și Bolek.

* Instagram va ascunde like-urile, iar Facebook ar putea prelua strategia. Adică, numai eu voi putea vedea dacă apreciezi postarea mea. Vine Apocalipsa pentru megalomani.

Citit 1026 ori Ultima modificare Vineri, 03 Mai 2019 17:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.