Depopularea mediului rural

Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Veorica a băgat traseu ca Fisichella pe vremuri: a fugit la Cluj, și-a luat sudălmi la Arad, a traversat țara până la Galați ca să spună că e la Iași, apoi a ajuns la Satu Mare. Toate în aproximativ 70 de ore. Oare cât să mai poată și acest om, doar nu e robot?! Bine că n-a spus „Bună ziua, Bangkok!”, nu că nu ne-ar fi convenit...

* Și, totuși, răutăcioșii ar trebui să se oprească – Galațiul și Iașul nu-s chiar atât de diferite. Le desparte Vasluiul, județul Vaslui.

* Ce au făcut alde Livache în weekend la Galați se cheamă depopulare a mediului rural. Oare nu era de arat, de săpat, de prașilă? Iarăși trebuie să intervină Dumnezeu, amicul lui Daea, ca să avem ce mânca. Cu câteva ploi, culturile lăsate de izbeliște sâmbătă își vor reveni.

* Cetățeanul Adrian Porumboiu, despre care se știe că ar deține multe ogoare din județul nostru, ar trebui să fie mânios din cauza activității care i-a scos pe țărani de pe bucată, cum se spune la țară. A fost sau n-a fost?, s-ar întreba fiul regizor al fostului arbitru de fotbal.

* Toate ca toate, dar ați zărit halatul, halatul alb al domnului Spiderman de la Parlament? S-a afișat cu el pe scena pe care mai erau întâiul teleormănean și Codrin Ștefănescu. I-o fi suflat cineva că va fi frumos la miting, că va fi, cum se spune în popor, „nebunie”.

* După ce a colindat țara, Dragnea și-a făcut campanie și la Viața Satului, pe TVR: a anunțat acolo că dublează subvențiile la tomate și că le extinde la alte legume. De glumele cu cireșe nu s-a atins, habar n-am de ce... Altfel, bine că și-a tras televiziune, nu oricine își permite o asemenea investiție. Apropo, câți kilometri are, bre? E vopsită cum trebuie, bravo!

* Manelozaurul Guță a lansat o manea pentru partidul lui Livache, ceva care bate și Metoclopramidul. Am ajuns să mă bucur de meteorism după ce am ascultat secvențe din acest produs inimaginabil de cleios. E bine că n-am nevoie de internare.

* Păcat de săptămâna excelentă a Simonei Halep! A ajuns în finala turneului de la Madrid ca s-o piardă lamentabil. Tot pe alde Dragnea aș da vina, mi-ar fi foarte comod.

Citit 1229 ori Ultima modificare Duminică, 12 Mai 2019 17:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.