Livieni. Sau dragniști

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Păi, chiar așa, să ne inoculeze doamna Rovana, pe timpul vizitei de la Galați, că România e țara proprietarului de hamster olfactiv? Cum ar trebui să ne numim, Doamne apără și păzește, livieni sau dragniști? E bine, însă, că spusele din campanie - ohohooo, câte sunt! - rămân spuse de campanie, inclusiv promisiunile.

* La o agenție din Piața Energiei (exact, chiar din Galați) a fost jucat biletul norocos care duminică seară l-a băgat la cheltuieli pe unul de-ai noștri - fix 4,7 milioane de euro. N-o fi jucat Dragnea înainte de vizita din fața Casei de Cultură a Sindicatelor? Parcă vezi că ne-a luat și această bucurie... I-a câștigat, firește, ca să-i poată transfera din obișnuință în vreun paradis fiscal.

* Și mai lăsați-o moale pe aia cu „oare cine o fi câștigătorul?”! E normal să iasă la interval până nu reușește să divorțeze de nevastă-sa? Întreb și eu pentru un prieten.

* Un deputat gălățean despre care se tot spune că n-a făcut mai nimic (numai răutăcioși prin Mazepe și Țigline, nene) a reușit o tamponare. În weekend. Și chiar în orașul nostru. De ce să-și tragă alții spuza pe turta lor? Mulțumim, măcar atât putem concluziona.

* Liderii europeni sunt supărați că avem comune mai frumoase, a afirmat Livache pe timpul „summitului” din orașul nostru. Și nu este așa? Care ai fost în ultima perioadă pe la Frumușița sau Hanu Conachi? Să ne mai lase ăia cu Chamonix și Langenbernsdorf, niște părăseli...

* Important este și faptul că lui Codrin Ștefănescu îi place maneaua făcută de Guță. Aia în care ni se vorbește despre cel mai tare partid din republică. Cinstit, n-aveam alte așteptări de la Codrin. În schimb, m-aș panica să aud că fostul peremist ascultă Ozzy Osbourne.

* „N-a fost prim-ministru mai jignit decât mine, mai pus la colţ, mai atacat. S-au gândit că sunt femeie și voi ceda ușor.” De bunăseamă, Veorica a făcut această afirmație. N-o fi avut de treabă, căci replicile nu pot fi catifelate. Madam, nici noi n-am mai văzut... Mă rog, am lăsat rufele la soare și nu-mi pot continua argumentația. Prefer să cedez primul, se spune că ieși mai bine într-o asemenea situație.

Citit 857 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 16:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.