Să moră Soroș de ciudă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Întâiul teleormănean anunță că pregătește o lege împotriva lanțurilor de magazine străine. Sau împotriva lanțurilor străine de magazine, cum ar fi în stare să frazeze Veorica... Barosanul cu mustață o fi cumpărat de la aprozar crevețeii foarte dragi Irinucăi, iar televizorul ăla, mare cât scutul antirachetă, sigur și l-a achiziționat de la Mimi SRL, o firmă locală din Alexandria. Ca să moară Soroș de ciudă.

* Doar 39 la sută dintre români vor merge sigur la vot pe 26 mai, conform unui sondaj abia scos din cuptor. De glumit pe seama ieșirii la urne, se va glumi în continuare, iar la exit-poll-uri vom muta pe HBO sau Netflix. Dacă vor mai fi legale în acea seară.

* La agenția din Galați în care a fost vândut biletul câștigător de duminică s-au mai câștigat alte patru mari premii. Ciudat, încă n-a fost ridicată acolo și o filială de bancă. Ar fi mers.

* Patronii din România cer numaidecât aproximativ 150.000 de nepalezi pentru a-și duce afacerea mai departe, criza acută a forței de muncă fiind arhicunoscută. Ar fi cea mai bună variantă - ăia nici nu știu să-și ceară lefurile. În limba proprietarului de business.

* Maneaua lui Guţă dedicată partidului de guvernământ a fost ştearsă de pe contul inițial de YouTube, în urma unei reclamații a organizatorilor Neversea. Niște băieți cu fițe sau, ca să intru pe firul liric al problemei, trebuia să apară și dușmanii în povestea lui Nicolae.

* Deputatul Mitralieră, că tot e cald subiectul, consideră că 50-70 la sută dintre români ascultă manele. Dacă afirmațiile politicienilor se încadrează în categoria turcismelor care îndoaie Cheia Sol, înseamnă că procentul e și mai mare. Și nici nu intenționăm să schimbăm frecvența.

* Ministrul Justiției din Madagascar spune că Radu Mazare, fostul primar al Constanței, va fi extradat în România, dar nu mai devreme de anul 2020. O fi greșit bietul insular african - 2030, abia aceasta mi se pare o dată de bun-simț.

* Un polițist din Vaslui trebuie să-i plătească daune morale de 1.000 de lei hoțului pe care l-a prins, deoarece i-a lezat dreptul la imagine. Și pe mine cu ce mă ajută asta, domnișoară?

Citit 970 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2019 17:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.