Alegerile nutriționale

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Veorica se laudă încă o dată cu economia și salariile românilor, despre care susține că se fac mari precum Făt Frumos. Datele o contrazic, însă premierul e obligat să urmeze tratamentul antigripal. Șeful suprem tușește cu spume de ceva vreme.

* Lui Dăncilă nu-i mai răspunde Iohannis la telefon. Doamnei Carmen chiar îi convine. Eh, nu doamnei Dan - în acest caz, n-ar mai fi vorba de telefon, ci de microfon.

* Până la urmă, mi-l vor readuce în țară pe Răducu. Pe Mazăre, cu toate că oficialitățile din Madagascar nu-l dădeau în patria de baștină până în anul 2020. Zice-se că pe 20 mai îl vor transporta acasă, pe meleagurile natale. O fi surdo-mut fostul primar al Constanței? O fi uitat să scrie în limba maternă? O fi înnebunit instanța...

* Se laudă un prieten că a slăbit. Și-a luat bicicletă. L-am anunțat că mi-am luat și eu alergare, dar încă nu-mi merge.

* Apropo de mișcare, de eliminat burta post-pascală, că tot ne aflăm în campania electorală: n-o apărea vreun partid care să ne spună (adică să ne mintă) că ne va oferi o tensiune arterială de aviator, o masă corporală corespunzătoare și alte alea? Cu sfaturi din zona nutrițională, adică să se adecveze nevoilor. Poate și din acest motiv vom avea iarăși o prezență slabă în ziua de votare.

* Întâiul teleormănean al republicii dorește să aducă 100.000 de oameni îmbrăcați în alb la un mega-miting în Capitală. Pe primul l-a identificat deja, i-a stat în stânga la „summit-ul” de la Galați. Da, e vorba de Nicolae Spiderman.

* Titlu găsit în presa națională: „Accident bizar în județul Suceava. Un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp după ce un porc i-a sărit în brațe.” Nu pricep de ce unii vor să politizeze absolut orice. De unde Ciordache în această poveste?

* Că tot l-am pomenit. Iordache spune că a văzut plicuri cu droguri la manifestanții anti-PSD. În acel moment, lăsase polonicul deoparte, nu i-ar fi permis coada să-i zărească.

Citit 899 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 16:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.