Alegerile nutriționale

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Veorica se laudă încă o dată cu economia și salariile românilor, despre care susține că se fac mari precum Făt Frumos. Datele o contrazic, însă premierul e obligat să urmeze tratamentul antigripal. Șeful suprem tușește cu spume de ceva vreme.

* Lui Dăncilă nu-i mai răspunde Iohannis la telefon. Doamnei Carmen chiar îi convine. Eh, nu doamnei Dan - în acest caz, n-ar mai fi vorba de telefon, ci de microfon.

* Până la urmă, mi-l vor readuce în țară pe Răducu. Pe Mazăre, cu toate că oficialitățile din Madagascar nu-l dădeau în patria de baștină până în anul 2020. Zice-se că pe 20 mai îl vor transporta acasă, pe meleagurile natale. O fi surdo-mut fostul primar al Constanței? O fi uitat să scrie în limba maternă? O fi înnebunit instanța...

* Se laudă un prieten că a slăbit. Și-a luat bicicletă. L-am anunțat că mi-am luat și eu alergare, dar încă nu-mi merge.

* Apropo de mișcare, de eliminat burta post-pascală, că tot ne aflăm în campania electorală: n-o apărea vreun partid care să ne spună (adică să ne mintă) că ne va oferi o tensiune arterială de aviator, o masă corporală corespunzătoare și alte alea? Cu sfaturi din zona nutrițională, adică să se adecveze nevoilor. Poate și din acest motiv vom avea iarăși o prezență slabă în ziua de votare.

* Întâiul teleormănean al republicii dorește să aducă 100.000 de oameni îmbrăcați în alb la un mega-miting în Capitală. Pe primul l-a identificat deja, i-a stat în stânga la „summit-ul” de la Galați. Da, e vorba de Nicolae Spiderman.

* Titlu găsit în presa națională: „Accident bizar în județul Suceava. Un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp după ce un porc i-a sărit în brațe.” Nu pricep de ce unii vor să politizeze absolut orice. De unde Ciordache în această poveste?

* Că tot l-am pomenit. Iordache spune că a văzut plicuri cu droguri la manifestanții anti-PSD. În acel moment, lăsase polonicul deoparte, nu i-ar fi permis coada să-i zărească.

Citit 558 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 16:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro