Șurubelnița de sub chiuvetă

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Potrivit unui sondaj INSCOP, majoritatea românilor crede că țara se îndreapta într-o direcție greșită. Cea mai mare îngrijorare este corupția, zic aceștia. Niște hateri bătrâni, căci ăia tineri nu știu ce-i aia direcție greșită, și nici ce-i corupția.

* Un gălățean din județ a atacat cu șurubelnița un polițist. Abia acum știm unde era a naibii de unealtă atunci când aveai nevoie de ea în baia vecinului care te-a chemat ca să-i repari chiuveta. De fapt, nu chiuveta, ci acel ceva care nu funcționează sub chiuvetă.

* Serios, dacă prezența la votul din 26 mai, după atâtea gemete și huiduieli justificate ale societății, va fi sub 65 la sută (deși, cred că ar fi OK și dacă se va ajunge la 60 de procente), însemna-va că ne vom face bine la Sfântul Așteaptă. În eventualitatea puțin probabilă, ca să mă exprim ca stewardesele de Antonov, în care vor ieși maximum 40 la sută dintre posesorii de drept de vot din această țară, vom schimba definitiv canalul pe Disney Junior. Se va chema că suntem un popor de cartoons.

* Până și Radu Mazăre va veni acasă pentru a merge, cel mai probabil însoțit, în secția de votare. Nu-i păcat să ratezi această șansă? Tu nici măcar n-ai văzut Madagascarul...

* Germania va introduce un salariu minim pentru ucenici. Codrin Ștefănescu nu se încadrează, el este ucenic în România. Ne pare rău, nu insistați, plecați la scara dumneavoastră!

* Un cotidian național se întreabă cum e posibil ca un cartof autohton să coste 1 leu și 25 de bani. În perspectiva exit-poll-urilor de peste o săptămână și ceva, m-ar interesa prețul morcovului.

* Bărbatul din Galați care a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49 a intrat în posesia câștigului de 4,7 milioane de euro. „Cine face ca mine, ca mine să păţească!”, a afirmat cu ghidușie cel mai proaspăt milionar în euro. Inițial, văzându-l la telejurnal, am crezut că-l și cunosc, însă nu știam de unde. Totuși, nu mă uitam unde trebuie - credeam că prezentatorul extragerilor Loteriei Române este fericitul jucător care a jonglat cu biletele la agenția din Piața Energiei.

Citit 875 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2019 18:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.