Vom avea aeropod

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Altfel nici nu s-ar putea. Într-o zonă în care podul peste Dunăre prinde contur doar pe o schiță care n-a ajuns în buricul Bruxelles-ului (așa spune o madam comisar european!) pentru dislocarea de fonduri europene, iar aeroportul se face din antebraț pe la Schela sau Smârdan, e limpede că Galațiul și Brăila se vor alege cu o struțo-cămilă, cu un aeropod, cum ar veni.
* Nu-mi revin după ce ministrul Cuc de la Transporturi a declarat că orașul în care locuiesc va avea și o centură ocolitoare. Dar pe de-a dreptul n-ar merge, bre, ne luați tot pe ocolite?
* La câte a promis dolofănelul de la Minister, nu pricep de ce a plecat de pe la noi. Boss-ule, dacă tot zici că le faci pe toate astea, n-ai vrea o viză de flotant? Stai la malul Dunării, ți-om găsi ceva de serviciu! Eventual, în mediul bugetar.
* Paroles, paroles, paroles... Îți vine să cânți de furie când vezi că oamenii de rând au avut nevoie de o parolă pe care să le-o recite polițiștilor pentru a intra în municipiul Târgoviște. Venise mustăciosul cu mitingul său și nu trebuia deranjat. Parcă este prea puțin. La sentința care va veni, mă refer.
* Vorba eroilor neamului Horia, Cloșca și Crișan, roata se va întoarce la un moment dat. Nici abuzul nu mai e ce scrie în dicționar, s-a ajuns la un nivel inimaginabil. Dar totul este în regulă, lui Codrin Ștefănescu îi place la nebunie maneaua aia.
* Așteptând veștile de la Înalta Curte de Casație și Justiție, aproape că am ignorat subiectul readucerii în țară a lui Radu Mazăre. Ca să vedeți ce anacronic sunt...
* Titlu găsit ieri pe site-ul digi24.ro: „Elicopterul Vioricăi Dăncilă, aterizare cu peripeții din cauza unor vaci.” Inabilitate, eroare sau premeditare? Măcar în campania electorală e bine să nu le pronunțăm numele, altceva nu solicit.
* Întrebare legată de vizita proprietarului de hamster la o emisiune dedicată oamenilor de la țară. La televiziunea națională, normal, doar și-a tras televiziune. De multă vreme. Așadar, aș vrea să știu dacă a fost la Viața Satului sau la Viața Sătulului.

Citit 589 ori Ultima modificare Luni, 20 Mai 2019 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.