Nu mai există orașe mici

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* L-au adus ca pe săraci, cu o cursă de linie. Oare nu merita Mazăre un charter? RIP, adică Radule, întâi pijamaua.
* Au stat televiziunile ca la priveghi pe lângă poarta închisorii în care urma să fie adus fostul primar al Constanței. Și nu i-au surprins chipul. Bietul de el, ce bairam ar fi organizat ieri în orașul de pe litoral, că tot a fost ziua municipiului... Nu ne mai respectăm valorile.
* Pariez că în prima noapte la adăpost nu s-a înțeles nimeni cu el. Uiți româna sau chiar n-o știi și dacă ești premier, darămite după aproape doi ani petrecuți departe de meleagurile natale.
* Un titlu găsit pe ziare.com m-a nenorocit, nici nu mai știu unde e sediul Serviciului de Evidența Populației. Ca să-mi aflu numele, nu de alta. Iată-l: „Dăncilă a uitat iar unde se află: 'Suntem într-o vizită în județul Hunedoara.' De fapt, era în Suceava.” E ca-n fotbal, dragii mei, nu mai există orașe mici, ăsta-i adevărul.
* Dacă ar obliga-o mustăciosul pe Veorica (dacă nu el, atunci cine?; mă rog, aș putea relua întrebarea pe luni după-amiază, după decizia aia interesantă) să deseneze harta României, ar ieși ditamai balamucul. Neconflictuala a băgat în campanie kilometraj ca dubițele alea din anii ’90 care erau folosite și la transport de persoane, și la cărat de marfă, erau distruse. I-ar ieși șefei de la Palatul Victoria orașul Craiova prin centru, lângă Brașov, iar ieșenii ar trece prin Teleorman ca să ajungă la Constanța. Păi, da, ce vă mirați precum Olguța sau Codrin? Fosta reședință a lui Mazăre nu se situează prin nord-est?
* Ultimul episod din „Game of Thrones” a doborât recordul de audiență al postului HBO. Desigur, a rămas cu mult sub Antena 3, iar serialele de acolo sunt cu mult mai neinspirate.
* În urma unei furtuni întâmplate acum două zile, orașul Mizil a rămas fără curent electric. Aha, deci avea.
* Lotul olimpic de filosofie al României a obținut două mențiuni la Roma. Doar două mențiuni. Cum mai dau copilașii ăia ochii cu doamna Veorica, îmi spune cineva?

Citit 712 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2019 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.