Băi, zgârciților!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* I-am văzut chipul cetățeanului care i-a suflat Veoricăi că nu se află pe lângă Castelul Corvinilor, ci mai aproape de Cetatea de Scaun... Mă rog, dialogul dintre ei era mai simplu - nu ești la Hunedoara, zăpăcito, te afli la Suceava, i-ar fi spus între patru ochi, într-o debara fără ferestre și cu pereți antifonați. Închipuiți-vă că ați merge la Berlin și i-ați saluta pe oameni în chineza tradițională!

* Ce-a fost asta? Se întâmplă ceva, se adeveresc anumite profeții, ce face madama, a început să bată la alte tobe? Dăncilă a declarat ieri că va vota la referendum: „Sunt un susținător al statului de drept, al independenței Justiției.” Auci, situația pare complexă:

1. Veorica nu știe ce-i acela stat de drept. O fi vrut să zică strat sau îl consideră fratele mai mare al statului paralel. E vorba de acel frate care, în orice eventualitate, poate să-i mai scape o scatoalcă mezinului.

2. Independența Justiției vine la fix pe buzele premierului României care încurcă județele Hunedoara și Suceava. Abia acum trebuie să ne temem - la ce s-o fi referit? Primește vreun like de la Nicolicea? Șerban Nicolae și Iordache sunt și ei prin preajmă.

3. Să nu-mi spună careva că a primit femeia un telefon de la Soroș sau de la servicii... Ha, i se garantează că va putea ieși din scenă și fără urecheala mustăciosului? Adică, după 27 mai 2019, ar putea fi liberă să plece când dorește la domiciliu? Astea chiar nu-s glume, nu știu de unde mi-au izvorât. Cred că voi șterge aceste rânduri.

* Șase din zece români se declară mulțumiți de locul lor de muncă, iar procentul e în creștere. Normal, iar cei mai mulți dintre ei mai vin acasă doar în vacanțe.

* Un lider USR a fost atacat și desfigurat în timp ce împărțea pliante, în Mehedinți. Păi, cu de astea vii tu la noi, mă? Să aduci ulei, zahăr și alte alea, nu pliante, mama voastră de zgârciți!

* Un polițist beat aflat în misiune s-a răsturnat cu mașina după un accident. De unde să știe el că va avea de treabă în acea zi? Antipatică meserie, pe cuvânt de cetățean.

Citit 937 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Mai 2019 18:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.