Pacientul Virginel

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Senatorul Virginel (din care partid face parte el?) s-a plimbat cu elicopterul SMURD de la Suceava la București. Nu-i convenise diagnosticul medicilor din Hunedoara. Ăsta, din Suceava. Iar la Capitală s-a lipit de aceeași ocluzie. Ăsta, concluzie. Abia acesta e ride-sharing, săracilor!

* Îl durea burtica pe individul care-l are ca șef pe proprietarul de hamster facial. Ah, și capul îi făcea probleme, ca să ne demonstreze că nu-și plimbă numai intestinele pe la Parlament. Sperăm să se facă bine. După ce va achita nota babană de utilizare a taxiului aerian... Apropo, se aude, domnule Raed Arafat? Are leafă babană pacientul, își permite să bage mâna pufoasă în buzunar.

* Dar dacă s-ar fi întâmplat ceva mai grav, cum ar fi infectarea unei unghii de la picior, ar fi fost teleportat la o unitate spitalicească din Austria? Să ni-l păstreze Bunuțul sănătos!

* Ieri, de Ziua Mondială a Broaștelor Țestoase, Curtea Constituțională a României a continuat să se bată de insecte. De muscă, în special. Și va continua nestingherită.

* Un partid din pasul Oituz a rupt protocolul de colaborare cu formațiunile politice aflate la butoane. Cred că este grav, dar – vorba poetului de la sud de Ruse – am lăsat fasolea pe foc și nu se cade s-o las nesupravegheată. Nem tudom.

* Darius Vâlcov, consilierul doamnei Veorica, este urmărit penal de DIICOT, existând în dosar acuzații de periclitare a securității naționale. Sigur l-au încurcat cu vreun candidat al Opoziției, eventual cu vreo babă din piață care vinde urzici. E o mână criminală, păroasă și criminală. Soroș trebuie împușcat la paintball.

* O primărie din județul Teleorman a cumpărat bomboane de 20.000 de lei. Desigur, cei responsabili de la Primăria din parohia mustăciosului (cu toate că ar fi mers mai bine antonimul în acest caz) n-au avut bani mărunți și nici nu li se putea oferi restul. Și sunt bomboane, până la urmă, nu poți face caz din atâta lucru! Dacă n-ai avut când erai mic, e firesc să devii lacom atunci când ajungi într-o funcție publică.

Citit 965 ori Ultima modificare Joi, 23 Mai 2019 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.