Nu-i momentu’ acum...

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Da, până la urmă a intrat. Meritat. Justificat. După ce, din februarie 2017, reușise să-și pună întreaga țară în cap. Ca să nu ai prurit, te tunzi zero. Aici a ajuns Liviu Dragnea.

* Până și calendarul a jucat cinic ieri: posesorul de hamster a intrat în hăinuțele de bobocel chiar de Sfântul Mucenic Iuliu Veteranul.

* Cu alte cuvinte, ne-am ales cu o nouă perioadă importantă în an, 26-27. Și vorbe, dar mai mult fapte.

* Secvență de luni, dintr-o zi de luni neobișnuită, ca după votare, poate cea mai emoționantă din ultimii 15 ani. Discuții aprige la TV despre condamnarea lui Dragnea, apoi ne este servit momentul publicitar: „Nu-i momentu’ acum, nu-i momentu’ acum! Smikactiv oprește și tratează diareea.” Pe bune, astea-s glume? Am și schimbat canalul.

* Individul jucase murdar și duminică, într-un fel trebuia să i se întâmple/înfunde. Mârâia la Veorica, după ce neconflictuala anunțase că va vota la referendum, apoi lipsita de dușmănie, terminată de angoase, a schimbat macazul și n-a cerut buletinele de vot pentru referendum. Mai pe seară, mustăciosul a votat și colo, și dincolo. Întrebare firească, exact ca la Radio Erevan: Veorico, de ce n-ai șapcă?

* Iar Dragnea – nu trebuie omis acest detaliu – avusese după exit-poll-uri un discurs de ca și cum urma să plece a doua zi în armată. La marină, dacă-mi permiteți.

* Parcă vezi că teleormăneanul deja încarcerat a votat, de fapt, și cu USR PLUS. Ca să fie bine până la capăt.

* Căpățâna lui Livache a fost cerută de duminică seară, înainte de prezentarea rezultatelor parțiale. Oprișan de la Vrancea pare să revendicat supremația partidului. Cum ar veni, focșăneanul s-a săturat să fie doar băiatul mamei care-și alintă băiețelul cu un bolid de 120.000 de euro, cât îi permite și ei pensia...

* Toate ca toate, dar să aflăm că partidul lui Călin nu prinde pragul electoral?! E incredibil, așadar doamna Norica, europarlamentar cu state vechi, va rămâne acasă. S-ar putea angaja ca badigard.

Citit 1010 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2019 17:12

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.