Pufoasă ca tabla zincată

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Maestrul Cristoiu are toate motivele să se întrebe (și să ne chestioneze, la o adică, în fața camerelor de luat vederi) de unde a avut somn Liviu Dragnea în prima noapte de detenție.

* După revenirea la butoane a Gabrielei Firea, în PSD se va merge pe sârmă.

* Ați văzut-o pe nevasta lui Pandele, acum două seri, cum se rățoia, cu presa de față, la un anonim de pe margine? Nu pricep de ce Florică, primarul de Voluntari, n-a sunat încă la organizația care apără drepturile bărbaților umiliți de partenera de viață...

* Găbița de la Capitală, și când te laudă, tot nu scapi fără vânătăi. E pufoasă ca o tablă zincată.

* Biata Veorica, după ședința-maraton de marți, a vorbit de capul ei, fără foi mâzgălite de consilieri și a fost aproape să treacă și la horoscop. Bașca, la o rețetă ușor de preparat de orice gospodină.

* UDMR a smuls 1.376 de voturi în județul Galați. Galac, dacă-mi permiteți să mă exprim ca în pasul Oituz sau ca la Târgu Secuiesc. Ioi, nu-mi vini sî cried.

* Și ca să nu ne mai mirăm degeaba, propun să cunoaștem cu adevărat acronimul charismaticului Kelemen Hunor. UDMR = Urziceni-Dorohoi-Mizil-Rovinari.

* Acum știu de ce au votat românii - nu numai gălățenii, să vedeți ce-i pe la Argeș sau Dâmbovița! - în draci cu UDMR: "Gata, mă, pun ștampila pe ăștia, măcar n-o să mai înțeleg promisiunile electorale!"

* Tăriceanu riscă să rămână în imunitatea goală. Mă rog, era opinia de ieri, până în prânz. După ce Șerban Nicolae l-a asigurat pe șeful ALDE că va beneficia de sprijin, mă gândesc că nici Dragnea n-o să rămână mai mult de două săptămâni după gratii.

* Apropo, s-a enervat teribil mustăciosul după întâlnirea social-democraților în urma căreia au căzut câteva capete lipsite de mătreață. Discuți, te bați cu pumnul în piept, iei anumite decizii, te delimitezi de fostul conducător, dar să uiți lumina aprinsă în sediu?

Citit 918 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Mai 2019 17:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.