Rebobinarea neamului

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Carmen Dan de la Interne l-a avertizat pe Iohannis de la Cotroceni că nu are de gând să coboare din funcție. Adică nu va sta în genunchi, „nici imediat, nici imediat”, așa cum a ținut duduia să precizeze. Există imediatul prezent și imediatul continuu - nu știam, dar mi-am dat seama după ce am ascultat-o pe fosta secretară de la Videle.

* Nici Meleșcanu nu va demisiona, de ca și cum ar fi fost nereguli la votul din diaspora. Vi se pare, nene, alea erau imagini de arhivă, din 2014. Când tot domnia sa ajungea în scaunul de ministru de Externe. Căutăm numai aspectele negative... De pildă, de ce nu aplaudăm măririle sale de salariu? Malițioșii, un pas în spate!

* Iată cum le merge vechimea celor doi. Pe bune, nu-ți vine să renunți la un job chiar în pragul verii. Vin concediile, ce rost are să recunoști că ai greșit cu gândul, cu bâta sau cu fapta?

* Sunt premierul tuturor românilor, a anunțat ieri Veorica, ceea ce e minunat pe undeva. E un semn că se dorește rebobinarea neamului. Cum, nu acesta e antonimul pentru dezbinare? Parcă așa am învățat la orele de atelier în care doamna Dăncilă juca rolul de profesor.

* E plăcut să vezi acum contrele celor din Opoziție care se cred la putere în urma votului din 26 mai. Plăcut, ziceam? E adevărat, uneori nu mă pricep la eufemisme.

* Ați cerut demisii după votul din 26 mai? Le aveți. Stoican și-a terminat mandatul la Poli Iași. Se speculează că-l vor urma antrenorii de la FC Botoșani și Astra Giurgiu.

* În loc să-și desființeze companiile ilegale, Gabriela Firea se pregătește să dubleze numărul de salariați. Efectul sârmei fusese subestimat. Opoziția oxidează de ciudă.

* Liderii UDMR, despre numărul mare de voturi din zonele în care maghiarii sunt aproape inexistenți: „Nu ar trebui să surprindă.” De fapt, explicația ar fi trebuit să sune altfel: „Nu ar trebui să ne prindă.”

* Vine Papa pe la noi, așadar trebuie să devenim mai buni. Ar putea fi panseul lui Marian Oprișan.

Citit 927 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 17:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.