Panarițiul useriștilor

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Sistemul RO-Alert ne-a trimis acum două zile la dos din cauză de grindină de mari dimensiuni. Evident, intersecțiile și parcările acoperite au fost pline. N-a ieșit nimic, asta nu înseamnă că nu vom mai avea situații de acest gen în vara care începe astăzi. De asemenea, pot să-i transmit fără remușcări domnului Moise Guran că un moment de penitență n-a omorât pe nimeni. Rușine, întreprinzătorule!

* Penitență? Ne-am stricat cu toții, nu degeaba este Liviu Dragnea puțin retras. Cu toate că la cum se prezenta fiul său - tot Valentin îl cheamă (e pentru cunoscători) - aș paria că fostul șef al PSD face săptămâna de când e fugit în Brazilia. Dă bine pe-aici că e încătușat la Rahova, e o informație credibilă.

* Ne-a trebuit să scape echipa de fotbal FC Voluntari de retrogradare... N-ar mai fi avut tupeu Florentin Pandele să candideze la Cotroceni. Dacă ați prins anunțul în direct, știți la ce mă refer.

* De fapt, nenea Pandele a ales în condiții vizibile de stres, nu se pune cu doamna Gabi de la Primăria Generală a Bucureștilot: ori speli vasele, mă, ori candidezi la președinție!

* Fiul ministrului Carmen Dan a fost bătut într-o discotecă, după ce i-ar fi cerut DJ-ului să schimbe manelele. Hei, nu vă ambalați! Rula Guță, el voia Vijelie.

* Tabloul cu USR+ aflat în fiecare seară la Antena 3 (povestea a început după alegerile europarlamentare) îmi aduce aminte de ziua în care am folosit unghiera altuia. Aparent am fost eficient, mi-am rezolvat manichiura, dar fusesem servit și cu panarițiu.

* Mi se pare numai mie sau victoriei PNL&USR+ de la scrutinul din 26 mai i se dă deja importanța amicalului România - Germania 5-1? Oficialele vin abia la anul...

* Ieri, la sosirea Suveranului Pontif în România, Antena 3, pe care o pomeneam mai devreme, a titrat cu generozitate: „Iohannis în Mercedes, Papa în Logan”. Chiar așa, președintele trebuia să vină cu cercul. Pedagogic.

Citit 963 ori Ultima modificare Vineri, 31 Mai 2019 16:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.