What the Bach?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Mi-a atras indirect atenția un prieten vechi că n-ar fi trebuit să ne dăm de ceasul morții cu cea avarie care a ținut o bună parte din Galați în transpirație și cu riscul izbucnirii de focare de infecție. Mai mult, insul, altfel un destupat și de toată isprava, gâdila, cocoloșea normalitatea, adică munca susținută a angajaților Apă-Canal de a soluționa problema, chestiune care poate fi discutată separat:

1. Da, tot respectul pentru că mai există oameni pricepuți în acest colț de țară care să pună umărul pentru repararea - cazul nostru din weekend - magistralei de apă din Micro 21. Ce coincidență, să vorbești despre acest lucru în perioada difuzării la TV a serialului Chernobyl, capodoperă în care, printre altele, este dramatizată absența specialistului! Or, dacă doriți, prezența lui în captivitatea unui sistem politic aberant.

2. Neachitarea la timp a facturii pentru apă, canalizare și a celorlalte servicii atrage, odată cu adăugarea de penalități la plată, suspendarea lor. Nu va veni niciodată un reprezentant al societății la ușa beneficiarului pentru a-l compătimi că a suferit o avarie profesională. Că a rămas fără job, de aici și imposibilitatea de a stinge datoria...

* Că Galațiul n-a avut apă mai bine de douăzeci și patru de ore, ar fi trebuit să fie și problema UDMR-ului. Cei aproape 1.400 de votanți din zonă ai lui Kelemen au fost la fel de soioși ca subsemnatul.

* Am trăit reale momente de confuzie sâmbătă seară. Robinetul nu scotea niciun zgomot, temperatura de afară se apropia de 30 de grade Celsius, iar la restaurantul de pe strada mea se desfășura o nuntă cu muzică clasică. What the Bach?, m-am întrebat. Măcar să fi rulat manele, ar fi fost o atmosferă compactă.

* Dacă echipa de fotbal Liverpool ar fi trăit de vineri seară în Galați, n-ar mai fi câștigat Liga Campionilor. I-ar fi scărpinat pe "cormorani" băieții de la Tottenham.

* Cam mult Papă pe la televizor, de vineri până duminică, inclusiv la televiziunile în care nu se vorbește niciodată despre existența lui Dumnezeu... De astăzi, se va reveni la accidente rutiere și omoruri.

Citit 780 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iunie 2019 18:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.