Fruntea plină de glod

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* E clar, Tăriceanu a greșit. A vrut, de fapt, să spună că mereu a făcut fapte penale. Pentru cititorii care nu cunosc cea mai recentă mărturisire a președintelui Senatului, există Google. Sau Facebook, dar acolo informația e trecută prin filtrul unor gânditori cu centură neagră în ironie. Doamne ferește, nu mă număr printre ei...

* Mai grav mi se pare aspectul că Tări renunță și la candidatura din toamnă-iarnă, cel puțin așa spune acum. Nu și-ar mai dori cărare spre Cotroceni, e drept nici cel mai recent scor al partidului nu-l ajută. Să fi fost de vină Photoshopul care l-a întinerit ca la morgă în afișe? Sau însăși ideea de a apărea el pe panouri, cu toate că nu candida la Parlamentul European, a fost păguboasă? Nu găsesc răspunsuri, mă foiesc, sunt răscolit și cred că nici la noapte nu voi dormi.

* Chiar așa, va merge Maria Grapini la Bruxelles, nu și Norica Nicolai sau Renate Weber, două profesioniste (cel puțin astfel le considerau analiștii politici)? E bine și să te pricepi doar la duty-free-uri, activitate care pe Veorica a făcut-o ditamai premierul.

* Ieri m-a alertat iarăși ISU: averse, grindină, descărcări electrice. Ah, și sugestia de a mă adăposti în caz de pericol, cu toate că mi se pare firesc să mă pun la dos înainte ca vreo primejdie să-și facă simțită prezența. Mulțumesc, Raed Arafat, încă o dată rușine, Moise Guran!

* Delegația Ministrului Apelor s-a împotmolit ieri în noroiul din județul Galați. Aproape incredibil, aș spune:

1. Parcă zicea neconflictuală de la Videle că a scos republica din noroaie. Înseamnă că Galațiul fusese deja cedat Uniunii Sovietice? Sau cui, Arabiei Saudite?

2. Măcar avem câștigători la loterie, dacă drumurile au rămas un pic în urmă. Așadar, capul sus, fruntea plină de glod!

3. Ce căuta ministrul Apelor la inundații în afara campaniei electorale? Vezi-ți, băiete, de proiectele importante, nu de niște amărâți care oricum nu vor înțelege niciodată că nimănui nu-i pasă de ei.

4. Dragneo, ești bine, mă?

Citit 940 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 18:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.