Când se termină sfinții

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Numai eu aflu ultimul știrile? De unde și până când să candideze Dan Puric la președinție? Că vrea Sputnikul? Nu e destul că suntem, prin ochii artistului, cei mai buni, cei mai mari eroi? Ninel Peia, altă personalitate de care ne vom împiedica în campania electorală din toamnă, să ne judece!

* Ar mai fi Pandele, dacă-l lasă nevasta, și Tăriceanu, dacă nu-l mustră conștiința. De fapt, cred că am plimbat discuția într-o zonă minată - trebuie să-i dea voie partidul să iasă din curte, căci se făcu iarba cât casa, nene. Ah, și cineva din partea Antenei 3 ar trebui să intre în competiție, nu neapărat domnul profesor Voiculescu.

* Șoferul unui microbuz școlar din Cluj a fost prins când conducea sub influența alcoolului. Înainte de toate, asta înseamnă cu adevărat sincronizare.

* Întrebat dacă domnia sa este neînfricatul care a oprit grindina în timpul vizitei papei, ministrul Petre Daea a ridicat din sprâncenele, cu veselia-i de copil care n-a avut jucării din cauza faptului că nu știa de existența lui Moș Crăciun: „Da. Da.” Desigur, n-are nicio legătură cu povestea, însă acum n-are cine să-i mai sufle răspunsuri-cheie. Dragnea e la reeducare, Vâlcov își caută serviciu.

* Chipurile a doi oameni de afaceri, prieteni buni cu Valentin Dragnea, sunt pictate pe pereții unei biserici din Teleorman. S-or fi terminat sfinții și profesorul de desen care le-a executat o fi deschis la întâmplare presa locală. Sau Ziarul Financiar, Forbes... Pentru inspirație.

* România este pe locul 26 din 28 în UE la infrastructura feroviară, pentru că două dintre statele comunitare, Cipru și Malta, n-au căi ferate. Ne pare rău, dar nimeni nu ne poate acuza că săracii din Nicosia și La Valletta nu cunosc unicul sentiment al mucegăirii pe peronul gării. Se plimbă ca amărâții doar cu avioanele și pe autostrăzi.

* Andronexam de la Educație insistă cu învățământul profesional, pentru că nu mai vrea clase de liceu completate cu note de 2 și 3. Chiar ea, distinsa profesionistă care desființa școlile de meserii. Era în perioada în care însuși Marian Vanghelie garanta pentru competențele lui Cati.

Citit 949 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iunie 2019 19:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.