Bilele din plen. De muc

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Churchill sau Cercel? Că văd că doamna Veorica nu se potolește – și-a redeschis contul de Facebook, după legarea lui Dragnea, și a băgat, la intimidarea adversarului, un citat din Churchill. Cu toate că detenta-i culturală i-ar fi permis accesarea unui proverb inventat de Cercel, Petrică Cercel, cântăreț autohton de mizerii cu accente orientale. Mâine-poimâine, va afla de existența lui Nicu Paler, rapsod cu apucături filosofice.

* Dar de ce sunt cenzurate comentariile de pe contul dumneavoastră, stimată neconflictuală de la Videle? Întrebam și eu, ca un utilizator anonim al rețelelor de socializare. Nu se presupunea, după votul din 26 mai, că vă veți schimba look-ul? Da, alt fard, alte haine.

* Ieri a fost Ziua Mondială a Salariului Minim pe Economie. Aha, adică cât aveam înainte să fiu angajată ca și secretară, cum ar spune Carmen Dan. Nu vă luați după exprimarea incorectă, e doar una dintre ele...

* Românii n-au serbat ziua salariului minim pe economie. Ca de obicei, s-au împrumutat.

* În mediul bugetar, nu există așa ceva... Ar fi chiar rușinos să mai existe, mi-a șoptit un șofer miliardar care transportă parlamentari renumiți pentru bilele de muc din plen.

* Un primar din Teleorman, Iulian Olteanu (sau, mai degrabă, Olteanu Iulian, ca să rimeze) și-a atârnat numele pe Monumentul Eroilor din al Doilea Război Mondial. Comentarii:

1. Insul n-a participat la marea conflagrație, însă, dacă-i vezi fotografia, te întrebi dacă a participat la ceva, pe undeva.
2. L-o fi certat maică-sa că a ridicat ditamai monumentul în sat și, ca prostul, a omis ce-i mai important – al său fabulos nume.
3. Dacă în cel de-al Doilea Război Mondial ar fi luptat și indivizi ca Olteanu Iulian, astăzi am fi fost doar teren arabil.

* Aflând cu stupoare de existența echipei de fotbal Carmen București (aia care a bătut-o recent pe Steaua din Liga a IV-a), madam Vasilescu-Manda din Bănie își va face și ea club: Olguța Craiova. Ce, numai antipatica aia de la Interne să aibă linie de clasament?

Citit 624 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 17:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro