Zumzet și faliment

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vai, a rămas Guvernul fără bani, iar Teodorovici cere tăieri de salarii sau concedieri? Este o informație tristă, mai ales pentru unii. Pe de altă parte, se simte zumzetul bucuriei. Mai ales pentru cei din mediul privat. Cred că e zgomotul corect, zgomotul natural.

* Faza cu „am început să fiu eu” a Veoricăi, enunțată pe la nu-știu-care post de televiziune fără pic de audiență, este de-un patetism de clasa a X-a. Mai avea un pic și zicea că simte și fluturi în stomac.

* De fapt, când a auzit că are fluturi în stomac, Veorica a chemat dezinsecția.

* La ce s-a referit autoarea? Păi, e plecat șeful puțin la păstrare, d-aia și-a permis să ridice coada pe spinare. Și pariase Livache pe coafata din Videle, zicea despre dumneaei că e neconflictuală. Așa o fi, mustăciosule, dar știe să bage bățul printre zăbrele...

* Dacă aș fi fost realizatorul emisiunii în care aterizase premierul României, m-ar fi rugat propriul obraz s-o întreb pe cetățeană: Veorico, nu poți să „fi” tu direct la tine acasă?

* A fost o perioadă plină și de fotbal, adică de subiecte care put a diversiune. La finalul meciului de luni seară, am concluzionat direct pe Facebook: Data viitoare, adversarul cu capitala la La Valletta n-o să ne mai trateze cu superioritate. Momentan, Malta ne-a demonstrat că are pește, dar nu pariez că nu vom deveni vegani.

* M-aș uita încă o dată la mini-seria Chernobyl. Cred că-l voi găsi, fără să fiu foarte atent, și pe Teodor Meleșcanu. Codrin Ștefănescu este unul dintre pompieri.

* Firea nu ar exclude o candidatură la prezidențiale, chiar dacă Primăria Bucureștilor, condusă de nevasta lui Pandele de la Voluntari, înoată într-un faliment nedeclarat. Nu mă mai interesează concurența cu bărbatul ei, nea Florică fiind cap de listă în duelul pentru Cotroceni, ci faptul că un manager prost, în loc să facă un pas în spate, se visează împărat. Este, din nefericire, una dintre definițiile României. În lumina noilor prevederi, Găbița ar trebui dată afară de la buget.

Citit 862 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 17:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.